Delirious 85 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 27 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות מי ממכם כבר היה בצו ראשון ומה הוא ממליץ לי על הצו שיש לי עכשיו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בנובמבר 27 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות (נערך) מתי הצו הראשון שלך? הייתה צריך לבקש כבר לפני כמה ימים אם יש לך היום. אם זה לא היום אז אני ממליץ לך ללכת לצו ראשון כשיום למחרת הלכת לישון מוקדם ואתה עירני. וכשאתה שם אל תזלזל במבחנים שיש לך שם אחר כך זה יפגע בך אם תזלזל עכשיו ואין אפשרות חוזרת לעשות את המבחנים ממש ממש נדיר שנותנים מבחנים חוזרים. ושוב זה לפי מה שאמרו לנו בבית ספר במשך חודש שלם חפרו לנו על צו הגיוס אני עוד לא הייתי שם. נערך 2017 בנובמבר 27 על ידי MetalHead לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בנובמבר 27 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות @The Donger מבין בענייני צבא. RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 בנובמבר 27 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות הצו ראשון זה תהליך ראשוני וחשוב מאוד בצבא, אחרי הצו ראשון אתה כביכול הופך למלש"ב (מיועד לשירות ביטחון) וכך תישאר עד יום הגיוס שלך כשתהפוך לחייל. בצו ראשון בודקים אותך לעומק ואתה תעבור במספר תחנות קבועות: א. אתה נבדק על ידי רופא ושם נקבע לך הפרופיל בהתאם לכך. ב. לגברים יש ראיון אישי שם הם נשאלים שאלות אישיות ועליהם לענות. יהיו שאלות מוזרות, כמו, "כמה חברים יש לך?". חשוב שתענה בכנות לגבי הכל, לגבי הכוונות העתידיות שלך בצבא, לגבי החיים האישיים שלך (הם עלולים לדעת את התשובה מראש לחלק מהשאלות שהם שואלים) וכ'ו. לפי הראיון אישי יקבע הקב"א (קבוצת איכות) שלך. ציון הקב"א נע בין 41-56 ועל פי הציון ניתן לדעת מה פתוח בפניך כשתתמיין ליחידות כאלו ואחרות. ג. אתה תאמת נתונים בעמדה מסויימת יחד עם חייל שעומד מולך ומוודא שמה שרשום להם במחשבים אכן נכון לגביך. ד. אתה נבדק במבחנים פסיכוטכניים, שעל פיהם יקבע הדפ"ר (דירוג פסיכוטכני ראשוני) שלך. ציון הדפ"ר נע בין 10-90 בקפיצות של 10. המבחנים הפסיכוטכניים הם קשים מאוד, יש הממליצים לך להתכונן לפני באפליקציות וכ'ו. המבחנים יכללו המון שאלות מנושאים שונים: עברית, מתמטיקה ללא מחשבון, צורות, חשיבה מחוץ לקופסא וכו. חשוב לזכור שזה שלב מאוד חשוב לעתידך בצבא. תשקיע. בהצלחה אח. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בנובמבר 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות @2Spooky2me מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בנובמבר 27 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות תשקיע הכי הרבה שאתה יכול בהתחלה כי זה יקבע לאיפה תגיע. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו