ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 23 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות (נערך) היי לכולם! רציתי לשאול אתכם אם מישהו חשב אי פעם על להתחיל להסטרים תוכן בקונטר. חלקכם כבר מסטרימים קבוע? אם לא, עלתה בכם המחשבה להתחיל להסטרים? אם כן שתפו! אני יכול להגיד שפעם חשבתי על להתחיל להסטרים ולבסוף ויתרתי על הרעיון... לא היה לי מספיק זמן לזה... דיון מהנה! נערך 2017 בנובמבר 23 על ידי ParaDoX ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בנובמבר 23 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות פעם הסטרמתי קבוע כמעט כל יום,ואני חייב להגיד שלהסטרים זה ממש כיף אם יש לך צופים פעילים ואם אין לך זה לא ממש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 23 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אהם אהם @gu4rdian(אח בלב) , @OriMatrif. אני לא התנסתי בסטרימינג. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DeadPool 29 פורסם 2017 בנובמבר 23 DeadPool YourGame Expert DeadPool 29 368 הודעות וואלה לא, לא יצא לי. ✡ Skype: live:DeadPool5016 Discord: DeadPool#5016 Mail: deadpool5016@outlook.com קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2017 בנובמבר 23 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות כן, 500 סאבים קל. זה סך הכל כיף כי בממוצע היו לי בלייב 50 איש וזה כיף ככה. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בנובמבר 23 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות רק לשחק איתם לא להיות אחד לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בנובמבר 23 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אני מסטרים קבוע בשבת בבוקר D= קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בנובמבר 23 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 3 דקות OriMatrif אמר: אני מסטרים קבוע בשבת בבוקר D= בשבת בבוקר?,אף אחד לא ער בשבת בוקר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בנובמבר 23 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני כעת JustSean אמר: בשבת בבוקר?,אף אחד לא ער בשבת בוקר תאמין או לא יש צופים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בנובמבר 23 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות אני התנסתי בקטנה אבל אז הבנתי שזה לא בשבילי ואז הגיע הסטרימק המהולל @Spok3y והגריל אקסבוקס דמיוני :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו