TopRage 103 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 16 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות? אם אפשר להביא גם קישור לאוזניות אני אשמח צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 16 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) hyperx cloud 2 אני אשלח לך קישור בפרטי נערך 2017 בנובמבר 16 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 1 דווח שיתוף
Apophis 226 פורסם 2017 בנובמבר 16 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות המשתמש Scrab אמר: hyperx cloud 2 אני ישלח לך קישור בפרטי גם ממליץ עליהם המחיר ביחס לאוזניות פשוט מדהים אמור לספק אותך לקבל דבר שתעשה. (גיימינג, מוזיקה ושרתי דיבור) יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2017 בנובמבר 16 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות המשתמש Scrab אמר: hyperx cloud 2 אני ישלח לך קישור בפרטי אוזניות מעולות היה לי אותם לי אישית יש את זה נ.ב אם אתם שואלים מה זה המחיר הזה של האוזניות זה מתנה ליום הולדת 14 D: בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
baljeet 85 פורסם 2017 בנובמבר 16 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות תקציב? "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 16 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות המשתמש baljeet אמר: תקציב? פחות מ600 צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו