Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 13 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות אני : וואי תקשיב גארדיאן מחר יש לי תחרות בהדיפת כדור ברזל אני לחוץ רצח. גארדיאן : מה כאילו זורקים עלייך כדור ברזל ואתה צריך לעצור את זה? אני : כן אחי... בטח מה זאת אומרת... (לבורים מבינכם זה לא, בהדיפת כדור ברזל זורקים אותו) *יום התחרות* *לקחתי מקום שני מבין +400 איש* אני עשיתי עם 3 ק''ג 8.22 מטר (אני כיתה ז' אל תרדו עליי), כמה אתם עושים? מוזמנים לשתף! (מקום ראשון עשה 8.30) @gu4rdian(אח בלב) יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2017 בנובמבר 13 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות מאיפה לי אף פעם לא עשיתי את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
*iLay* 480 פורסם 2017 בנובמבר 13 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות שהייתי בכיתה ו בטעות זרקתי את הכדור אחורה אז זה מינוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 13 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני כעת fAdE k1NGz אמר: שהייתי בכיתה ו בטעות זרקתי את הכדור אחורה אז זה מינוס וואו נייס בטח שיא עולמי XD יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 13 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות בכיתה ו-ז הברזתי משיעורי ספורט. היה לי כל אחר הצהריים ספורט, לא הייתי צריך גם בבוקר. אז לא השתתפתי בהדיפת כדור... נ.ב. מה אתה לחוץ חחח בסה"כ זה הדיפת כדור בכיתה ז' זה לא איזה בגרות חח (: לפני 2 דקות fAdE k1NGz אמר: שהייתי בכיתה ו בטעות זרקתי את הכדור אחורה אז זה מינוס -_- זה פגע במישהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 13 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 4 דקות Scrab אמר: מה אתה לחוץ חחח בסה"כ זה הדיפת כדור בכיתה ז' זה לא איזה בגרות חח (: אין מה להיות לחוץ נכון? הדיפת כדור ברזל מול איזה 450 איש קל אחי? XD יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בנובמבר 13 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת Apophis אמר: אין מה להיות לחוץ נכון? הדיפת כדור ברזל מול איזה 450 איש קל אחי? XD כולה תחרות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 13 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני כעת Apophis אמר: אין מה להיות לחוץ נכון? הדיפת כדור ברזל מול איזה 450 איש קל אחי? XD זה כבר משהו אחר... גלוסופוביה. לך לקרוא על זה בויקיפדיה (; קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jacob 69 פורסם 2017 בנובמבר 13 Jacob מורחקים Jacob 69 224 הודעות איזה ספורט משעמעם. ז קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 13 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 1 דקה Scrab אמר: זה כבר משהו אחר... גלוסופוביה. לך לקרוא על זה בויקיפדיה (; כן אחי אני גולסוסביבסובי ותכלס זה אחת הסיבות שנלחצים לפני תחרויות. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
*iLay* 480 פורסם 2017 בנובמבר 13 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 1 שעה Scrab אמר: בכיתה ו-ז הברזתי משיעורי ספורט. היה לי כל אחר הצהריים ספורט, לא הייתי צריך גם בבוקר. אז לא השתתפתי בהדיפת כדור... נ.ב. מה אתה לחוץ חחח בסה"כ זה הדיפת כדור בכיתה ז' זה לא איזה בגרות חח (: -_- זה פגע במישהו? לא זוכר חחח גם את כן זאת הייתה זריקה ממש חלשה אז לא יודע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DeadPool 29 פורסם 2017 בנובמבר 13 DeadPool YourGame Expert DeadPool 29 368 הודעות עשיתי את זה גם פעם, ממש נחמד, יצאתי איזה מקום שני ומישהו עקף אותי ב-3 מילימטר אז לא קיבלנו כלום חחח ✡ Skype: live:DeadPool5016 Discord: DeadPool#5016 Mail: deadpool5016@outlook.com קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בנובמבר 13 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות הדבר היחיד שאני זוכר מהדיפת כדור ברזל זה שבכיתה ה בערך הכדור פשוט החליק לי מהיד ומחץ לילדה אחת מהכיתה שלי את הרגל.... בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו