Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 10 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות שלום, לא פעם ולא פעמיים ראיתי דיסקריפיינס שנראים נהדר בTS דוגמה: זה עיצוב שחוזר על עצמו אז מישהו שיש לו את התבנית הזו יוכל לשלוח לי אותה? תודה מראש, אופיר. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בנובמבר 10 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות @Spok3y יודע לעשות את זה מעולה,אבל הוא פרש מלהכין את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בנובמבר 10 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות אתה רק צריץ בעצם למצוא איפה הוא עשה את השם של השחקן וכל השער אתה תוכל לעשות לבד לדעתי. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 10 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) שאני אהיה בבית אני אעזור לך (: נערך 2017 בנובמבר 10 על ידי Scrabushh קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 בנובמבר 10 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות לפני 3 שעות MetalHead אמר: אתה רק צריץ בעצם למצוא איפה הוא עשה את השם של השחקן https://www.mylivesignature.com/create-signature-step1 "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 10 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות @Apophis איך זה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 10 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 1 שעה Scrabushh אמר: @Apophis איך זה? איזה חתיךךך!!! מת עלייך שלח לי יא גבררר יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 10 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 3 דקות Apophis אמר: איזה חתיךךך!!! מת עלייך שלח לי יא גבררר נשלח בפרטי, עוד משהו או שאפשר לנעול? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 10 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות (נערך) @Scrabushh נעל. נערך 2017 בנובמבר 10 על ידי Apophis יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.