DeadPool 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 8 DeadPool YourGame Expert DeadPool 29 368 הודעות נגיד והייתה לכם את האפשרות (לא שאי אפשר, אבל עדיין...) איזו אפליקציה הייתם מפתחים? שתפו אותנו (: ✡ Skype: live:DeadPool5016 Discord: DeadPool#5016 Mail: deadpool5016@outlook.com קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 8 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אפליקציית YourGame. Best idea ever. רק חבל שחשבו על זה לפני ): קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בנובמבר 9 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות שמוציאה אותי מקבוצות בוואטסאפ/בפייסבוק בלי שיראו שיצאתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בנובמבר 9 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות המשתמש OneEyed אמר: שמוציאה אותי מקבוצות בוואטסאפ/בפייסבוק בלי שיראו שיצאתי היה לי באג הפוך שהוציאו אותי מקבוצה ואז נוספתי לקבוצה בלי שידעו אבל אז ששלחתי הודעה זה הוציא אותי אוטומטית וכתב משהו error וכן ראיתי את ההודעות שללחו בקבוצה עד ששלחתי הודעה בעצמי. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2017 בנובמבר 9 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות המשתמש MetalHead אמר: היה לי באג הפוך שהוציאו אותי מקבוצה ואז נוספתי לקבוצה בלי שידעו אבל אז ששלחתי הודעה זה הוציא אותי אוטומטית וכתב משהו error וכן ראיתי את ההודעות שללחו בקבוצה עד ששלחתי הודעה בעצמי. לול "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2017 בנובמבר 9 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות אפליקציה שמזהה בן כמה אתה. משעמם לי בחיים. "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 בנובמבר 9 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות אפליקציה שמראה על האופי של אנשים, חוסך המון זמן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 9 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות המשתמש MetalHead אמר: היה לי באג הפוך שהוציאו אותי מקבוצה ואז נוספתי לקבוצה בלי שידעו אבל אז ששלחתי הודעה זה הוציא אותי אוטומטית וכתב משהו error וכן ראיתי את ההודעות שללחו בקבוצה עד ששלחתי הודעה בעצמי. קרה לי גם חחח המשתמש HeyItsYonas אמר: אפליקציה שמזהה בן כמה אתה. משעמם לי בחיים. יש משהו בסגנון, אבל הבעיה שזה לא תמיד עובד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו