Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 8 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) איש החתולים: מצטלם לאינסטגרם עם כל חתול שהוא מוצא ניק קנינג תמיד אהב חתולים יותר מכל דבר אחר, אך מה גרם לו החליט להצטלם עם כל חתול שהוא פוגש ולהעלות לחשבון האינסטגרם שלו? מאז ומעולם ניק קנינג אהב חתולים. בשלב מסוים הוא החליט שהוא מצטלם עם כל חתול שהוא פוגש ומעלה את התמונה לחשבון האינסטגרם שלו, זאת בעקבות דירתו הקטנה שלא מאפשרת לו לגדל חתול משלו בבית שלו. הוא מצא את דרכו המיוחדת להביע אהבה כלפי חתולים. קרדיט לפרוגי! נערך 2017 בנובמבר 8 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בנובמבר 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Krass לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MetalHead 164 פורסם 2017 בנובמבר 8 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות תע"ה רואים שאתה אוהב חתולים לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 8 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 2 דקות MetalHead אמר: תע"ה רואים שאתה אוהב חתולים חתולים זה החיים שלי. בחיים לא אני לא אתעלל בחתול או בכל בעל חיים אחר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו