Nevo 1071 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 5 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות שלום לכולם! רציתי להודיע שהיום ב-1 בלילה אני יוצא למסע ישראלי, למי שלא יודע הוא שבוע שלם. עקב זה מין הסתם אני לא היה פעיל, כמובן שאין לכם שום סיבה לדאוג כי דור (TheBallTL) יהיה פה וזמין לכל סיבה שהיא. בנוסף אשמח להודיע שברגע שאחזור בשבוע הבא היה לכם עדכון שהרבה ממכם מחכים לו המון זמן! שווה לחכות! תודה ~ נבו 3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mayor Egg 4 פורסם 2017 בנובמבר 5 Mayor Egg YourGame Beginner אילן 4 54 הודעות תהנה ??? ???? ??? ???? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
EvilByakugan 107 פורסם 2017 בנובמבר 5 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות המשתמש Fuzzy אמר: שלום לכולם! רציתי להודיע שהיום ב-1 בלילה אני יוצא למסע ישראלי, למי שלא יודע הוא שבוע שלם. עקב זה מין הסתם אני לא היה פעיל, כמובן שאין לכם שום סיבה לדאוג כי דור (TheBallTL) יהיה פה וזמין לכל סיבה שהיא. בנוסף אשמח להודיע שברגע שאחזור בשבוע הבא היה לכם עדכון שהרבה ממכם מחכים לו המון זמן! שווה לחכות! תודה ~ נבו 3> תהנה ימלך. "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Eliplays 12 פורסם 2017 בנובמבר 5 Eliplays מורחקים אלירן 12 173 הודעות תהנה יא מלך ונבו יהיה לך בטיול קשה גם אח שלי הלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Eliplays 12 פורסם 2017 בנובמבר 5 Eliplays מורחקים אלירן 12 173 הודעות המשתמש Fuzzy אמר: שלום לכולם! רציתי להודיע שהיום ב-1 בלילה אני יוצא למסע ישראלי, למי שלא יודע הוא שבוע שלם. עקב זה מין הסתם אני לא היה פעיל, כמובן שאין לכם שום סיבה לדאוג כי דור (TheBallTL) יהיה פה וזמין לכל סיבה שהיא. בנוסף אשמח להודיע שברגע שאחזור בשבוע הבא היה לכם עדכון שהרבה ממכם מחכים לו המון זמן! שווה לחכות! תודה ~ נבו 3> בלילות אתה תוכל להתחבר? דרך הטלפון או שאתה לא מביא טלפון? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
ZeNoam 390 פורסם 2017 בנובמבר 5 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות יששש אתה הולך, זה לא אישי פשוט כשתחזור יהיה העדכון :D צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו