gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 4 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אז בגלל שלא הגשתי לטיול המורה ביקשה שאני יעשה עבודה העבודה היא על הקסטל שבירושלים אני מאוד ישמח עם מישהו ישלח לי איזה משהו על הקסטל צריך לעשות רק עמוד אחד צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 4 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות שלחתי לך בפרטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 4 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות (נערך) לפני 16 דקות Scrab אמר: שלחתי לך בפרטי חיים שלי אתה♥ XD אבל אני צריך עוד, להמשיך להגיב נערך 2017 בנובמבר 4 על ידי gu4rdian(אח בלב) צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בנובמבר 4 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות זה גן לאומי במבשרת ציון.. קוראים לו קסטל זה בירושלים עוד משהו או שאני יכול להמשיך לראות את המשחק? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בנובמבר 4 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות חחחחחחחחחחחחח כמה קשה להיכנס לגוגל ולרשום קסטל LOL הכל בשביל נקודות עכשיו לנושא - https://he.wikipedia.org/wiki/הקסטל עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 4 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות תודה רבה לכל מי שהגיב #קללל אפשר לנעול @ScrabXDDDDDDD צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.