Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 3 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות כשאני יהיה גדול אני רוצה להיות עורך דין ו/או מפתח מחשבים אבל בגיל 16 אני אעבוד במסעדה ואתחיל להתפתח שמה. דיון מהנה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בנובמבר 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות איזה מקצוע אתם רוצים להיות כשאתם תהיו גדולים? אני לא רוצה להיות גדול עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 3 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת Shahark1NGz_xyz אמר: איזה מקצוע אתם רוצים להיות כשאתם תהיו גדולים? אני לא רוצה להיות גדול אתה כבר גדול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות פסיכיאטר. אין לי הסבר למה... זה פשוט נושא שמעניין אותי (פסיכיאטריה) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Apophis 226 פורסם 2017 בנובמבר 3 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות משהו עם מחשבים... או תכנות או עיצוב. אבל נראה לי בתכנות אפשר להתפרנס יותר טוב... יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בנובמבר 3 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 38 דקות JustSean אמר: כשאני יהיה גדול אני רוצה להיות עורך דין ו/או מפתח מחשבים אבל בגיל 16 אני אעבוד במסעדה ואתחיל להתפתח שמה. דיון מהנה :) זה הרגה יותר קשה למצוא עבודה... גם כי זה יתנגש עם הלימודים וגם כי זה לא כל כך ריאלי... אין למסעדות למה להעסיק אותך וגם אם הם יעסיקו אותך תנאים לא יהיו מי יודע מה... אבל לשאלה ששאלת, אני רוצה להיות רופא כירורג, נוירולוגיה בעיקר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בנובמבר 3 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות פרשן! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
K0st4 26 פורסם 2017 בנובמבר 3 K0st4 YourGame Advanced Yarin 26 246 הודעות כדורגלן D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בנובמבר 3 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות מתכנת RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 בנובמבר 3 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות לפני 1 שעה Shahark1NGz_xyz אמר: איזה מקצוע אתם רוצים להיות כשאתם תהיו גדולים? אני לא רוצה להיות גדול אתה כבר גדול לפני 50 דקות Binkeys אמר: זה הרגה יותר קשה למצוא עבודה... גם כי זה יתנגש עם הלימודים וגם כי זה לא כל כך ריאלי... אין למסעדות למה להעסיק אותך וגם אם הם יעסיקו אותך תנאים לא יהיו מי יודע מה... אבל לשאלה ששאלת, אני רוצה להיות רופא כירורג, נוירולוגיה בעיקר ויובל דרור החמוד בגיל 16/17 ממש לא קשה למצוא עבודה ובמיוחד מסעדות/אולמות אירועים. אם צריך כסף בגיל הזה אתה עובד ממש קשה ומקבל שכר ממש יפה של 200-300 לאירוע שזה אחלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בנובמבר 3 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 20 דקות ZYX אמר: אתה כבר גדול ויובל דרור החמוד בגיל 16/17 ממש לא קשה למצוא עבודה ובמיוחד מסעדות/אולמות אירועים. אם צריך כסף בגיל הזה אתה עובד ממש קשה ומקבל שכר ממש יפה של 200-300 לאירוע שזה אחלה סליחה אבוש :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בנובמבר 3 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 42 דקות Ninj1|Y1rin :Dג אמר: כדורגלן D: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Live 4 Kill 7 פורסם 2017 בנובמבר 3 Live 4 Kill YourGame Beginner רום 7 77 הודעות משהו במחשבים :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו