NaDav 508 פורסם 2017 בנובמבר 3 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לישון אתה חייב מנוחה מלהספים תפורום חבר יקר D: מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 בנובמבר 3 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות Chill N Relax קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
meital 15 פורסם 2017 בנובמבר 3 meital YourGame Beginner מיטל 15 69 הודעות לפני 20 דקות NaDav אמר: לישון אתה חייב מנוחה מלהספים תפורום חבר יקר D: חבל , אני אוהבת להגיב בנושאים שלו. וישלו את הזכות המלאה לגמרי (אני חושבת) לפתוח כל מיני נושאים :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 1 דקה meital אמר: חבל , אני אוהבת להגיב בנושאים שלו. וישלו את הזכות המלאה לגמרי (אני חושבת) לפתוח כל מיני נושאים :) אני מעריך את את ההגנה שלך, אבל זה בין חברים אז הכל בסדר (: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בנובמבר 3 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 7 דקות meital אמר: חבל , אני אוהבת להגיב בנושאים שלו. וישלו את הזכות המלאה לגמרי (אני חושבת) לפתוח כל מיני נושאים :) ואוווי וואוויי אל תרביצי לי @Scrab הוא אח O_o מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
meital 15 פורסם 2017 בנובמבר 3 meital YourGame Beginner מיטל 15 69 הודעות לפני כעת NaDav אמר: ואוווי וואוויי אל תרביצי לי @Scrab הוא אח O_o לא התכוונתי בקטע כועס כנראה האופן שכתבתי מראה כאילו אני עצבנית או משהו , הבנת לא נכון xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בנובמבר 3 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות תחפש את המצחיק של @JustSean כי נראה לי שהוא נאבד לו... ואם רציני אז לך לחנות מפעל של נייק בביג ותקנה נעליים, שאני באילת אני קונה תמיד לפחות 3 זוגות נעליים אבל אני פריק אז לא נחשב... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בנובמבר 3 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 11 דקות Binkeys אמר: תחפש את המצחיק של @JustSean כי נראה לי שהוא נאבד לו... ואם רציני אז לך לחנות מפעל של נייק בביג ותקנה נעליים, שאני באילת אני קונה תמיד לפחות 3 זוגות נעליים אבל אני פריק אז לא נחשב... .. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Live 4 Kill 7 פורסם 2017 בנובמבר 3 Live 4 Kill YourGame Beginner רום 7 77 הודעות אין כול כך מה לעשות שם לדעתי.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו