TopRage 103 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 3 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות איזה חיית מחמד יש לכם? לי אין חיית מחמד אבל אני מאוד רוצה כלב תענו ברצינות. צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות זה פיצי החמודד^^ 3> זה קיקו המתוקקקקקקקקקקק 3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בנובמבר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות יש לי גור חתולים בשם צייס אבל אני קורא לו צווצי ועוד סיפור עם חתולה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בנובמבר 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: יש לי גור חתולים בשם צייס אבל אני קורא לו צווצי ועוד סיפור עם חתולה תצלם!!!!!!!!!!!! גורים זה מתוקקקקק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בנובמבר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלחתי לך בפרטי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בנובמבר 3 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 13 דקות TopRage אמר: לא נראה לי מותר לרשום את זה למה שיהיה אבור לרשום את זה? כי יש בזה את המילה אונס? יש הרבה אניסות שמתבצעות יום יום וזה חמור ביותר... פשוט בושה שאתה מתייחב לנושא כה רציני בכזאת קלות דעת... לנושאאא: באלי גור כלבים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בנובמבר 3 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות יש לי כלב קוראים לו פונץ' (גברצח חוץ מזה שהוא לוקח לי את השמיכה בלילה) ויש לי דג קוראים לו דג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
meital 15 פורסם 2017 בנובמבר 3 meital YourGame Beginner מיטל 15 69 הודעות אני אלרגית לחתולים ^^ ישלי כלב<3333333 ודג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Live 4 Kill 7 פורסם 2017 בנובמבר 3 Live 4 Kill YourGame Beginner רום 7 77 הודעות היה לי תוכי קראתי לו תוכי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו