Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 1 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות שם מגיש ההצעה:שון-JustSean תאריך הגשת ההצעה:1.11.2017 הצעה לשרת: שרת ה TTT פירוט על ההצעה:ההצעה שאני מציע זה שבכל סיום ראונד יהיה מוזיקה מסוימת למספר שניות מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:אני חושב שההצעה שלי טובה מכיוון שראיתי את זה בכמה שרתים ואני חושב שזה יכול לגרום לאנשים להיות שמחים ושיהיה להם הרגשה טובה בשרת קישור לפלאגין (במידה ויש):אין הערות:אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ליאל המלך 311 פורסם 2017 בנובמבר 1 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות נחמד לגמרי :) אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 1 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת TwistLiel אמר: נחמד לגמרי :) תודה רבה ליאל מקווה שזה ילך לטובה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 בנובמבר 1 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות הצעה טובה, נחשוב על זה לעומק ונבדוק את זה עם המתכנת. תודה רבה על הצעתך! ערב טוב. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.