Shahar 1576 פורסם 2017 בנובמבר 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות יובל תקשיב תשים *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* על מי שאומר את זה ותחפש דבר אחר שיעסיק אותם... כמו שהיא והיא *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* גדולה כל כך זה יעבור מתי שהוא פשוט תתעלם D; אני שם כסף עוד 3 שבועות גג אף אחד לא זוכר את זה אם מציקים לך תגיד להם *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* וזה יפתור את הכל מקווה שעזרתי 3> עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ella 326 פורסם 2017 בנובמבר 1 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני 11 שעות Binkeys אמר: לא, לא אוהב את זה זה כמו סם אני נהיה כמו זומבי... בגלל זה אין לי הרבה חברים קרובים... מלא חושבים שאני מוזר כי אני לא יכול לסתום וכי אני היפאראקטיבי אתה באמת חופר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 בנובמבר 1 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות (נערך) לפני 4 שעות Shahark1NGz_xyz אמר: יובל תקשיב תשים *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* על מי שאומר את זה ותחפש דבר אחר שיעסיק אותם... כמו שהיא והיא *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* גדולה כל כך זה יעבור מתי שהוא פשוט תתעלם D; אני שם כסף עוד 3 שבועות גג אף אחד לא זוכר את זה אם מציקים לך תגיד להם *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* *אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame* וזה יפתור את הכל מקווה שעזרתי 3> כמה אתה מקלללללללל ומה שהוא אמר תגיד להן מי אתן בכלל שאני אגע בכן יא חייבסיות נערך 2017 בנובמבר 1 על ידי ella קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בנובמבר 1 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני כעת ella אמר: אתה באמת חופר לא מצליח להבין מה יש לך, הוא חושף את עצמו מול כולם הכי רציני שבעולם ואת ככה מדברת, אין לך מה להגיד בנושא אל תגידי. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 בנובמבר 1 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני כעת MetalHead אמר: אני טיפש ואני צריך לסתום את הפה שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בנובמבר 1 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 1 שעה MetalHead אמר: לא מצליח להבין מה יש לך, הוא חושף את עצמו מול כולם הכי רציני שבעולם ואת ככה מדברת, אין לך מה להגיד בנושא אל תגידי. זה בסדר אני כל היום איתה בטימספיק אני באמת חופר xd הכול טוב אני כבר אבין בעצמי איך לטפל בזה תודה שוב לכל העוזרים :) חיממתם לי תלב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בנובמבר 1 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 27 דקות Binkeys אמר: זה בסדר אני כל היום איתה בטימספיק אני באמת חופר xd הכול טוב אני כבר אבין בעצמי איך לטפל בזה תודה שוב לכל העוזרים :) חיממתם לי תלב אוקיי D; תזכור שאני תמיד פה. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Live 4 Kill 7 פורסם 2017 בנובמבר 3 Live 4 Kill YourGame Beginner רום 7 77 הודעות בינקי אין לי כול כך מה לאמר לך על זה... בהצלחה אחי שמה שלא יקרה.. בכול זאת ממליץ לדבר על זה עם מישהו.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו