Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 31 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות מה התמונה הראשונה שלכם בפורום? ראשונה: נוכחית: דיון מהנה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוקטובר 31 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות הראשונה, בינקי מארתור הנוכחית, כלב עם מקטרת שפם וכובעעע אעאעאאעעאע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MetalHead 164 פורסם 2017 בנובמבר 1 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות הראשונה והנוכחית היא עכשיו בפרופיל שלי. בזכות האשכול הזכרת לי שאני צריך לעדכן את התמונה. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בנובמבר 1 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות ראשונה: השם של הקהילה השנייה שנייה: @Shahark1NGz_xyz רושם " שלום " RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Live 4 Kill 7 פורסם 2017 בנובמבר 3 Live 4 Kill YourGame Beginner רום 7 77 הודעות אין תמונה xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו