TopRage 103 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 31 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות כמה הכי הרבה הודעות היה לכם מקבוצה אחת לי היה 20 אלף צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באוקטובר 31 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות אם כבר אשאל שאלה שקשורה לווצאפ. נוספה אפשרות לווצאפ למחוק הודעות אבל זה עוד לא אצל כולם אצל מי שיש שיכתוב שיש לו. לי יש את האפשרות רק לאחר שהורדתי את הבטא של ווצאפ. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 31 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות כשמת לי הטלפון לא היה לי טלפון חודש, בסביבות ה50 56 אלף.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 31 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני כעת MetalHead אמר: אם כבר אשאל שאלה שקשורה לווצאפ. נוספה אפשרות לווצאפ למחוק הודעות אבל זה עוד לא אצל כולם אצל מי שיש שיכתוב שיש לו. לי יש את האפשרות רק לאחר שהורדתי את הבטא של ווצאפ. זה יוצא לכל טלפון בתאריך אחר... חוץ מכל האנשים שהורידו את הבטא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 31 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות לפני 2 דקות MetalHead אמר: אם כבר אשאל שאלה שקשורה לווצאפ. נוספה אפשרות לווצאפ למחוק הודעות אבל זה עוד לא אצל כולם אצל מי שיש שיכתוב שיש לו. לי יש את האפשרות רק לאחר שהורדתי את הבטא של ווצאפ. לי כבר יצא צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באוקטובר 31 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות (נערך) לפני 2 דקות Scrab אמר: זה יוצא לכל טלפון בתאריך אחר... חוץ מכל האנשים שהורידו את הבטא. זה הבאסה זה כמו הדיסקורד שלקח מלא זמן ל screen shere נערך 2017 באוקטובר 31 על ידי MetalHead לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 31 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) לפני 2 דקות MetalHead אמר: זה הבאסה זה כמו הדיסקורד שלקח מלאה זמן ל screen shere אמממ לי אתמול לא היה את האפשרות למחוק אלא רק לראות אנשים שמוחקים והיום אני ספאמר של מחיקת הודעות... בטח מחר גם תיהיה כמוני אקסדי נערך 2017 באוקטובר 31 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באוקטובר 31 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 1 דקה Scrab אמר: אמממ לי אתמול לא היה את האפשרות למחוק אלא רק לראות אנשים שמוחקים והיום ספאמר של מחיקת הודעות... בטח מחר גם תיהיה כמוני אקסדי הלוואי שאני אהיה כמוך אחרת היתי יותר יפה. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו