ijo 329 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 31 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות שלום לכולם, מי ששם לב בזמן האחרון לפעילות שעשינו בפורום ובשרת, הפעילות סביב "השחקן שנעלם" העונה לשם "שלמה האינוסנט". הפעילות הייתה במטרה לשעשע אתכם ולהוסיף קצת כיף לאשכולות כאן בפורומים ובשרת עצמו. עקב סיום ההלווין, כאן מגיע גם סיומה של הפעילות הזאת. מקווים שנהנתם מהנושא, ואל תשכחו את שלמה! הוא יחזור גם בשנה הבאה ויחפש נקמה על כך שהפסקתם לחפש אותו! נתראה --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
שלמה 20 פורסם 2017 באוקטובר 31 שלמה חדש/ה ב־YourGame שלמה 20 20 הודעות זה אולי נגמר, אבל זה לא הסוף! אני אבוא לבקר שוב בשנה הבאה ואגיע חזק יותר! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 באוקטובר 31 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 3 דקות שלמה אמר: זה אולי נגמר, אבל זה לא הסוף! אני אבוא לבקר שוב בשנה הבאה ואגיע חזק יותר! תחזור אלינו נ.ב - שלום, אני שלמה, מי אתה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 31 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות באסה שלא זכיתי לראות אותו "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באוקטובר 31 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לצערי לא יצא לי לראות אותו בשרת אך תודה רבה על התמונות ששיתפת, מחכה לשנה הבאה ? לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 31 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות תודה רבה :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בנובמבר 1 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות שלמה זה לא היצור הלבן שהיה מקריס את השרת במפה אייפאוס ורק מוריד את ה fps במפה סטודיום? RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בנובמבר 1 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 45 דקות RyZ אמר: שלמה זה לא היצור הלבן שהיה מקריס את השרת במפה אייפאוס ורק מוריד את ה fps במפה סטודיום? כן זה כן אבל אם הייתה קורא את כל האשכולות שקשורים אילו הייתה אולי מבין קצת יותר על מה מדובר. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו