orel 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 בנובמבר 26 orel מורחקים 10 0 הודעות שם מגיש התלונה: Orel סיבת התלונה: היום במפת ראבל שיחקנו ואז אמרו טרור שפותח מיק מת אז אני הרגתי את מי שפתח מיק ואו היה ליד מישהו שלא פתח ובטעות הרגתי אותו ידעתי מיזה ואמרתי שהוא יקבל vip וקיבלתי ct ban לחצי שעה על זה שהרגתי אחד בטעות וידעתי מי הוא מתלונן על: Mr.Smite קישור: הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
אורח teddy1311 פורסם 2015 בנובמבר 26 אורח teddy1311 לא רשומ/ה אני רק רוצה להגיד שאם האמדין היה הורג הוא היה מביא לו vip , respawn לא מוצדק מקווה שהוא יטופל . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Smithy 10 פורסם 2015 בנובמבר 26 Mr.Smithy YourGame Beginner דניאל 10 54 הודעות קיבלת סיטי באן על זה שהרגתה שתיים ולא אמרתה שתיתן להם vip דבר ראשון דבר שני אתה היתה cammper בתא שקוף שאסור לך לעמוד שם אז אני חושב שמגיע לך סיטי באן הייתי אדמין בשרת הJAILBREAKשל csgo במשך עשר חודשים וגם הייתי אדמין בשרת הפאן במשך ארבע חודשים לכול פניה או סתם בקשה אפשר לפנות אלי מכאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orel 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 בנובמבר 26 orel מורחקים 10 0 הודעות תקשיב אני הייתי בתא שקוף שהיה 4 סיטי חיים ןגם הרגתי אחד ואו קיבל vip קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו