baljeet 85 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 30 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות עוד כמה חודשים יש לי יום הולדת ואני אוהב להתכונן מראש. למישהו יש מתכון לעוגה עם פצפוצי שוקולד וסוכריות? נ.ב: טרולים לא יתקבלו נודר נדרים "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JerEmy 170 פורסם 2017 באוקטובר 30 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות מצרכים מצרכים: 3 ביצים L 250 גרם (כוס ורבע) סוכר 180 מ"ל (3/4 כוס) שמן 240 מ"ל (1 כוס) חלב (או מים לגרסה פרווה) 60 מ"ל (1/4 כוס) מים קורט מלח 1 כפית תמצית וניל 75 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו 210 גרם (כוס וחצי) קמח כפית וחצי אבקת אפייה 75 גרם שוקולד מריר קצוץ ניתן להוסיף פצפוצי שוקולד אם רוצים. לציפוי: 125 גרם שוקולד מריר 125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה (או קרם קוקוס לגרסה פרווה) לקישוט: סוכריות צבעוניות אופן ההכנה מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. בקערה גדולה טורפים יחד במטרפה ידנית ביצים, סוכר, שמן, חלב, מים, מלח ווניל לתערובת אחידה. מנפים פנימה אבקת קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים היטב עד שהתערובת אחידה ושוקולדית. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים שוקולד קצוץ מעל. אופים במשך 35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין לפני הציפוי. ציפוי שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. יוצקים את הציפוי על גבי העוגה ומצננים כ-1/2 שעה במקרר. מחלצים את העוגה מהתבנית ומקשטים בסוכריות צבעוניות בנדיבות. לא חובה!!! שומרים את העוגה בכלי סגור במקרר עד שבוע, אך מומלץ להגישה בטמפרטורת החדר. את הסוכריות מומלץ להוסיף ממש לפני ההגשה משום שהן מסירות צבע עם הזמן. במקום סוכריות צבעוניות אפשר לקשט בעדשים צבעוניות, עוגיות, אצבעות שוקולד פרה וכל ממתק אחר שאוהבים. גרסה פרווה: במקום חלב משתמשים בכמות זהה של מים ובמקום שמנת מתוקה משתמשים בקרם קוקוס (לפחות 17% שומן) באותה כמות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 30 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות לפני כעת Jeremy אמר: 3 ביצים L יש לי רק 2... יש לך מתכון אחר? לפני 1 דקה Jeremy אמר: מים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. אין לי תנור, יש משהו עם טאבון? "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JerEmy 170 פורסם 2017 באוקטובר 30 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות לפני כעת baljeet אמר: יש לי רק 2... יש לך מתכון אחר? אין לי תנור, יש משהו עם טאבון? קנה ביצים ואם אתה רוצה יש לי מתכון לפיתה דרוזית להביא לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 30 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות לפני כעת Jeremy אמר: קנה ביצים ואם אתה רוצה יש לי מתכון לפיתה דרוזית להביא לך תשמור את המתכון של הפיתה דרוזית, אני צריך עוגה "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JerEmy 170 פורסם 2017 באוקטובר 30 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות לפני כעת baljeet אמר: תשמור את המתכון של הפיתה דרוזית, אני צריך עוגה קמח חיטה מלא - 1½ כוסות - סה"כ (233 גרם), מנופה. קמח לבן - 2½ כוסות - סה"כ (388 גרם), מנופה. סוכר - כף שטוחה (15 גרם) מלח - כף שטוחה שמרים יבשים - כף (11 גרם), כף שטוחה. שמן קנולה - כף (10 מ"ל) אופן הכנת המתכון 1. לערבב את כל המצרכים יחד וללוש כ- 5 דקות עד לקבלת בצק חלק ולא דביק (אפשר במיקסר ואפשר גם ידנית כמובן). 2. לאחר שמתקבל בצק לשמן מעט קערה ולהניח בה את הבצק להתפחה של כחצי שעה. 3. לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל- 12 כדורים, לכסות ולהניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות נוספות. 4. לקמח את משטח העבודה, לרדד את כדורי הבצק ולמתוח עם הידיים כל כדור לקבלת בצק דק מאוד. ניתן לעשות שימוש בקערה הפוכה ועליה למתוח את הבצק עד שנהיה דק במיוחד (זה הסוד לפיתה מהמטבח הדרוזי). את השאריות מסביב לחתוך ולעשות בהן שימוש חוזר בכדורי הבצק הנוספים. 5. לאפות את כדורי הבצק המרודדים על גריל חשמלי או לטגן במחבת הפוכה גדולה על הגז. לשים לב כל הזמן לפיתה ולהפוך אותה באמצע האפייה/הטיגון (צריכה להיות מוכנה משני הצדדים). 6. לאחר שהפיתה הדרוזית מוכנה לכסות אותה עם מגבת. 7. הרי לכם פיתה דרוזית ביתית טעימה במיוחד - בתיאבון (: תשים על הפיתה שוקולד ופצפוצים וזה הכי קרוב לעוגה על טאבון. GG קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 30 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @יששכר טריאקי עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliplays 12 פורסם 2017 באוקטובר 30 Eliplays מורחקים אלירן 12 173 הודעות תנסה לחפש עוגה בערוץ הזה https://www.youtube.com/user/loopycookietlv קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 30 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) לפני 2 שעות baljeet אמר: יש לי רק 2... יש לך מתכון אחר? אני בטוח במאה אחוזים שאם יש לך יומולדת עוד כמה חודשים תשיג יותר משני ביצים, למרות שהבנתי למה התכוונת. ואם תכין את העוגה עכשיו, צר לי לבשר לך שהיא תתקלקל עד שהיומולדת שלך יגיע. נערך 2017 באוקטובר 30 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 30 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות לפני 2 שעות Scrab אמר: אני בטוח במאה אחוזים שאם יש לך יומולדת עוד כמה חודשים תשיג יותר משני ביצים, למרות שהבנתי למה התכוונת. ואם תכין את העוגה עכשיו, צר לי לבשר לך שהיא תתקלקל עד שהיומולדת שלך יגיע. זה בסדר יש לי מקרר סופר דופר דגם 492 "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו