Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 29 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות אם הייתם יכולים, מה הייתם משנים בסיאס גו ? מה הייתם מוסיפים ? ומה הייתם מורידים? דיון מהנה ☺ בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 29 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות הייתי מוריד את הכל ושם חתולים בכל מקום Jokes לנושא: הייתי מוריד את הספריי + משפר את הגרפיקה. הייתי מוסיף קקטוסים למשחק כי אורי הוא קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 29 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 3 דקות Scrab אמר: הייתי מוריד את הכל ושם חתולים בכל מקום Jokes לנושא: הייתי מוריד את הספריי + משפר את הגרפיקה. הייתי מוסיף קקטוסים למשחק כי אורי הוא קקטוס 3> בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באוקטובר 29 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות הייתי משפר את הvac יותר מידי האקרים יש בcsgo לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 29 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות "סיאס גו המשחק היחיד שסכין באמיתי עולה פחות מסכין במשחק" תבין למה אני מתכוון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באוקטובר 29 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני 1 שעה Cactus אמר: אם הייתם יכולים, מה הייתם משנים בסיאס גו ? מה הייתם מוסיפים ?ומה הייתם מורידים? הכל JUST RESTART COUNTER PLIS צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו