NaDav 508 פורסם 2017 באוקטובר 28 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות http://prntscr.com/h359pn damnnnn מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 28 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: יחד עם @NaDav והסגן שלו @NadavOhana אנחנו נשמיד אותך!!!! ועם כל הנדבים שיש: @fAdE k1NGz @Shahark1NGz_xyz @Cactus @ijo @RyZ @Solar Combsution @SHLUMP3R @TheBallTL @Fuzzy @Gibor @gilronen @Hepi @Krass @Steve @MitMan @Forrest Gump @2Spooky2me @MoriAss @ETX@Delirious @ParaDoX ועוד מלא אנשים! ישמידו אותך מאוהוהוהווה תעיף אותי מהרשימה אני לא בצבא הוויב שלך עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוקטובר 28 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת Shahark1NGz_xyz אמר: תעיף אותי מהרשימה אני לא בצבא הוויב שלך זה לא צבא וויבס זה צבא הנדבים! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 באוקטובר 28 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות שלמה האח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 28 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: זה לא צבא וויבס זה צבא הנדבים! תקרא לזה איך שאתה רוצה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheBallTL 94 פורסם 2017 באוקטובר 28 TheBallTL YourGame Expert Dor 94 367 הודעות חחחח אתם פשוט מפגרים בקטע טוב :) . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
שלמה 20 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 28 שלמה חדש/ה ב־YourGame שלמה 20 20 הודעות אני מבקש. זה לא אשכול ספאם ולא אשכול מצחיק, אני אגיע בקרוב, המתינו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוקטובר 28 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 3 דקות שלמה אמר: אני מבקש. זה לא אשכול ספאם ולא אשכול מצחיק, אני אגיע בקרוב, המתינו. טוב חתיכי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באוקטובר 28 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות כולם ללכת לקנות כרטיסי מסך חדשים בוא נחזק את עצמנו. ממליץ לקנות כרטיס מסך gtx 1080, אפילו שזה לא יעזור לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
TopRage 103 פורסם 2017 באוקטובר 28 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות לפני כעת MetalHead אמר: כולם ללכת לקנות כרטיסי מסך חדשים בוא נחזק את עצמנו. ממליץ לקנות כרטיס מסך gtx 1080, אפילו שזה לא יעזור GTXV 2130 יותר טוב צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2017 באוקטובר 28 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לאאאאא רק לא אתה שלמה אני אצטרך להילחם בך עם ידיים חשופות אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 28 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות http://prntscr.com/h36us2 שלום שלמה עד עכשיו חשבתי שאני עובד היחיד של השטן, מסתבר שטעיתי. בהצלחה בלהקריס לאנשים את המחשב שלמה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JerEmy 170 פורסם 2017 באוקטובר 28 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות דיי בקשה לא אל תפגע בנו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 פורסם 2017 באוקטובר 28 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות שלמה התגעגעתי מת אליך 3> Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
שלמה 20 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 28 שלמה חדש/ה ב־YourGame שלמה 20 20 הודעות אנשים נחותים, חנפנות לא תעזור לכם, אני בא לכולכם! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו