Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 28 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) אני רוצה לשתף אותכם בחוויה מדהימה ביותר: היום בבוקר הלכתי עם @TomatoMato69 לליזר טאג (מלחמת לייזר) בצומת גלילות וזה היה אחד האטרקציות הכי כפיות שעשיתי. נ.ב. אני ניצחתי ו @TomatoMato69 היא הייתה מקום שני ולי קראו פאלקון ול @TomatoMato69 קראו דייזי טבלת הנקודות: נערך 2017 באוקטובר 28 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TomatoMato69 5 פורסם 2017 באוקטובר 28 TomatoMato69 חדש/ה ב־YourGame BecauseImBatman 5 15 הודעות טל אמר לי לכתוב תגובה אז הנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 28 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אני חושב שאולי גם אני אלך לשמה מתישהו :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 באוקטובר 28 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות חח נשמע מטורף תאמת, אם רק הייתי יודע לכוון במטווחים (נשק אמיתי.. M16) אני פוגע 2 כדורים מתוך 20 Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו