JerEmy 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 28 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות (נערך) מתכון 2 עוגיות בננה ובקר לחתולים ¼ 2 כוסות קמח מלא ½ כוס אבקת חלב דל שומן 1 ביצה גדולה 1 בננה בשלה מעוכה ¼ כוס שמן צמחים או קנולה כפית או קוביית אבקת בציר בקר מומסת בחצי כוס מים רותחים כף סוכר חום אופן הכנה לערבב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד ללוש במשך שתי דקות על משטח מקומח, לרדד למלבן בעובי חצי סנטימטר ולחתוך לפי גודל החתול לאפות בתנור בחום של 150 מעלות במשך 30 דקות אזהרה המאכל מומלץ רק לחתולים נערך 2017 באוקטובר 28 על ידי Jeremy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באוקטובר 28 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות תודה על הפרסום החתול שלי ימות על זה צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2017 באוקטובר 28 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות (נערך) תודה על הפרסום! אני מקווה שהחתול שלי @JustSean יאהב את זה (: נערך 2017 באוקטובר 28 על ידי Apophis יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 28 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות בגלל המתכון הקודם כבר אין לי חתול. מרוצה עכשיו? "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באוקטובר 28 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 13 דקות Jeremy אמר: אזהרה המאכל מומלץ רק לחתולים מזל שאמרת רציתי להכין לי את זה לצהריים מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 28 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 1 שעה Apophis אמר: תודה על הפרסום! אני מקווה שהחתול שלי @JustSean יאהב את זה (: שיט נהפכתי לחתול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2017 באוקטובר 28 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 3 שעות JustSean אמר: שיט נהפכתי לחתול תמיד היית כזה ותאכל את העוגיות בננה ובקר לפני שהם יתקררו! או שלא תקבל חטיף בערב. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 28 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 4 שעות Apophis אמר: תמיד היית כזה ותאכל את העוגיות בננה ובקר לפני שהם יתקררו! או שלא תקבל חטיף בערב. טוב אבא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו