JerEmy 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות (נערך) אז ככה יש לי חתול ואני מפנק אותו בחטיפי כבד אכותיים וטריים. המתכון: חצי ק"ג כבד עוף 3/4 כוסות קמח תירס ביצה כף סירופ מולסה (סירופ סוכר) אופן הכנה: מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח במעבד מזון, לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית ואופים ב 180 מעלות, עד שהתערובת מתכווצת מעט ונפרדת מקצוות התבנית או שקיסם יוצא יבש. חותכים לחתיכות בגודל ביס לפי גודל החתול. יש לאחסן במקרר בקופסא אטומה לאוויר. תהנו אזהרה: המתכון מומלץ רק לחתולים אני עומד להתחיל סדרה של מתכונים לחתולים נערך 2017 באוקטובר 27 על ידי Jeremy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 27 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות שאלה: עוף חיי או מבושל? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באוקטובר 27 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 5 דקות Jeremy אמר: אזהרה: המתכון מומלץ רק לחתולים למה אבל כתבת את זה בקטן הכנתי לעצמי את זה והתחלתי להפוך לחתול בבקשה פעם הבא שזה יהיה אפילו יותר גדול מהכתב הרגיל. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 27 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות אל תכינו את זה תראו מה קרה לחתול שלי! "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JerEmy 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות לפני 3 דקות Scrab אמר: שאלה: עוף חיי או מבושל? חיי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באוקטובר 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות @Gibor וואלק אחי לבחור יש חבר שיש לו חתול הוא כל כך אוהב תחתול אז הוא שם אותו כ AVATAR שלו בטימספיק לפני 12 דקות baljeet אמר: אל תכינו את זה תראו מה קרה לחתול שלי! אין קרדיט לתמונה אחי? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 פורסם 2017 באוקטובר 27 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות זה מה שרשמת נכון?? ואם זה לחתול שלי? זה עדיין יעבוד? Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JerEmy 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות לפני 4 דקות VenomensTV אמר: זה מה שרשמת נכון?? ואם זה לחתול שלי? זה עדיין יעבוד? החתול שלי פרסי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 27 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות לפני 13 דקות NaDav אמר: אין קרדיט לתמונה אחי? לקחתי מגוגל, סליחה אם זה פגע ברגשותייך :) "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 27 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 14 דקות NaDav אמר: @Gibor וואלק אחי לבחור יש חבר שיש לו חתול הוא כל כך אוהב תחתול אז הוא שם אותו כ AVATAR שלו בטימספיק אין קרדיט לתמונה אחי? החתול זה אתה נכון? תמונה ישנה אהה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו