Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות משחקים לא כבדים, משחקים טובים שאתם ניסיתם. הגבלת מחיר של 200$ נ''ב כבר יש לי נייף אז תחסכו ממכם. וחשבתי על קאפהד מה דעתכם? יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 27 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות OW PUBG קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 8 דקות JustSean אמר: OW PUBG יש לי... XD יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 27 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת Apophis אמר: יש לי... XD אז תקנה מיינקראפט או משהו אין לי כל כך מה להגיד לך וקאפהאד גם סבבה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני כעת JustSean אמר: אז תקנה מיינקראפט או משהו אין לי כל כך מה להגיד לך וקאפהאד גם סבבה מיינקראפט יש וקאפהד אני עוד לא בטוח... יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 27 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת Apophis אמר: מיינקראפט יש וקאפהד אני עוד לא בטוח... אז תקנה לי משחקים :)))))))))) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 27 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות אמרתי לך שקאפהד זה משחק טוב אבל לא נראה לי שתאהב אותו. ממליץ מאוד על ריינבו (גרסת ה39.99 דולר, הגרסא הזולה יותר פשוט גרועה) אתה יכול גם לבדוק את קומדי נייט בשביל הצחוקים אם בא לך משחק שצריך לחרוש עליו אז The witcher אחלה משחק. ולבסוף משחק בחינם, יד ימין. (אם נמאס אפשר לעבור לשמאל) "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 27 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות אגב שמעתי ביקורות טובות על האססין סקריד החדש "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 באוקטובר 27 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות bayonetta vanquish tomb raider hellblade: senua's sacrifice nier automata screencheat (עם חברים) need more? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 באוקטובר 27 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות מה המפרט שלך? כדי שנדע איזה משחקים אתה יכול להריץ. תנסה OUTLAST קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני כעת OneEyed אמר: מה המפרט שלך? כדי שנדע איזה משחקים אתה יכול להריץ. תנסה OUTLAST השגתי בחינם ו GTX 750TI I7 לא זוכר המשך 8 RAM זה פלוס מינוס... יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 27 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות לפני 5 דקות Apophis אמר: השגתי בחינם ו GTX 750TI I7 לא זוכר המשך 8 RAM זה פלוס מינוס... אולי תקנה כרטיס מסך מהסדרה החדשה במקום משחק? "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני כעת baljeet אמר: אולי תקנה כרטיס מסך מהסדרה החדשה במקום משחק? אני קונה בסוף דצמבר GTX 1080TI 2X XDDDDDDDDDDDD יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 27 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות לפני כעת Apophis אמר: אני קונה בסוף דצמבר GTX 1080TI 2X XDDDDDDDDDDDD אז תשמור את ה200$ ותקנה משחקים כבדים יותר מאוחר "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באוקטובר 27 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות DRAGON BALL FIGHTERZ GMOD H1Z1 assassin's creed origins קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו