MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות (נערך) רציתי לדעת איך נראה ה name tag י loli בשרת הcsgo. מבקש תשובה בלי התחקמויות. נערך 2017 באוקטובר 27 על ידי MetalHead לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2017 באוקטובר 27 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות (נערך) זה בצבע אדום כזה זה נראה כך loli~ מקווה שעזרתי :) נערך 2017 באוקטובר 27 על ידי Dark Witch בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 1 דקה Dark Witch אמר: זה בצבע אדום כזה זה נראה כך loli~ מקווה שעזרתי :) יש לך תמונה של זה מהשרת? לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2017 באוקטובר 27 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לפני כעת MetalHead אמר: יש לך תמונה של זה מהשרת? לא... אבל עכשיו אני ישיג לך בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני כעת Dark Witch אמר: לא... אבל עכשיו אני ישיג לך תודה רבה. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2017 באוקטובר 27 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לפני 16 דקות MetalHead אמר: יש לך תמונה של זה מהשרת? לא הצלחתי להשיג תמונה סליחה. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 12 דקות Dark Witch אמר: לא הצלחתי להשיג תמונה סליחה. תודה בכל זאת. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות (נערך) לפני 2 שעות Dark Witch אמר: לא הצלחתי להשיג תמונה סליחה. Dark witch לפני מה שהבנתי זה בורוד כך ~loli~ נערך 2017 באוקטובר 27 על ידי MetalHead לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוקטובר 27 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות (נערך) לי יש תTAG הזה @OriMatrif ♥ נערך 2017 באוקטובר 27 על ידי ParaDoX ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 באוקטובר 27 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 3 דקות ParaDoX אמר: לי יש תTAG הזה @OriMatrif ♥ מה אני קשור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוקטובר 27 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני כעת OriMatrif אמר: מה אני קשור אתה הבאת לי ידפוק חחחח ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 באוקטובר 27 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני כעת ParaDoX אמר: אתה הבאת לי ידפוק חחחח אהה באמת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוקטובר 27 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני כעת OriMatrif אמר: אהה באמת? חחחחחחחחחח כן ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 באוקטובר 27 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני כעת ParaDoX אמר: חחחחחחחחחח כן אהה מאגניב תהנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 27 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 14 דקות ParaDoX אמר: חחחחחחחחחח כן הוא נראה באמת ככה? לפני 43 דקות MetalHead אמר: ~loli~ לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.