בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 26 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות (נערך) אז נדב פתח תחרות נגד @Forrest Gump ואני החלטתי שלא מתאים לי ולכןןןן אני פותח בתחרות ומאתגר אותך, @NadavOhana ועכשיו כל גאנג הלייקים שלי, לתקוףףףףף @ZYX @WackThat @Shahark1NGz_xyz @ParaDoX @defBON @ella @Hilel @Dezayer @ExactedTM @Faze @Ninj1|Y1rin :Dג @RPGuish @Shawarma @Sp Ne0n @OriMatrif @Scrab @bivasroei @Allison @gu4rdian(אח בלב) @mazda @!! ! !Sini Katan! ! !! @JustSean@Dark Witch @fAdE k1NGz @Apophis לתקוףףף נערך 2017 באוקטובר 26 על ידי Binkeys קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 14 הצג חתימה דווח שיתוף
Allison 582 פורסם 2017 באוקטובר 26 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות wutface Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 פורסם 2017 באוקטובר 26 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות לפני 4 דקות Binkeys אמר: אז נדב פתח תחרות נגד @Forrest Gump ואני החלטתי שלא מתאים לי ולכןןןן אני פותח בתחרות ומאתגר אותך, @NadavOhana ועכשיו כל גאנג הלייקים שלי, לתקוףףףףף @ZYX @WackThat @Shahark1NGz_xyz @ParaDoX @defBON @ella @Hilel @Dezayer @ExactedTM @Faze @Ninj1|Y1rin :Dג @RPGuish @OriMatrif @Scrab @bivasroei @Allison @gu4rdian(אח בלב) @mazda @!! ! !Sini Katan! ! !! @JustSean@Dark Witch @fAdE k1NGz @Apophis לתקוףףף נדב כבר ב800 אז יקח לך זמן לעקוף אותו צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2017 באוקטובר 26 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות אני בגאנג? אני מרגיש גאה. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
JerEmy 170 פורסם 2017 באוקטובר 26 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות Nah קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 פורסם 2017 באוקטובר 26 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות (נערך) לפני 3 דקות Apophis אמר: אני בגאנג? אני מרגיש גאה. זה היה בטעות אל תדאג נערך 2017 באוקטובר 26 על ידי TopRage צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2017 באוקטובר 26 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני כעת TopRage אמר: זה היה בטעות על תדאג תמות. ו @Binkeysתגיד אני בגאנג? יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 26 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני כעת TopRage אמר: זה היה בטעות על תדאג אל* בגלל זה אפוסיס בגאנג ואתה לא. נ.ב @Apophis אני אוהב אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 26 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות מקסימום לייקים נתתי היום. יפה שאתה זוכר אותי יובל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 26 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני כעת Scrab אמר: מקסימום לייקים נתתי היום. יפה שאתה זוכר אותי יובל איך אפשר לשכוח את אלה שבגללם התחלתי להיות בקהילה? <3 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 26 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות Nah עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 26 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 1 דקה Shahark1NGz_xyz אמר: Nah תן ישמן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 הצג חתימה דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 26 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת Binkeys אמר: תן ישמן. Nah עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באוקטובר 26 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 2 דקות Binkeys אמר: איך אפשר לשכוח את אלה שבגללם התחלתי להיות בקהילה? <3 בהתחלה הצקת לי חחחח אתה לא זוכר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 26 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 1 דקה Scrab אמר: בהתחלה הצקת לי חחחח אתה לא זוכר? זוכר זוכר, אני צאק ושחר xDD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו