ExactedTM 21 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 25 ExactedTM חדש/ה ב־YourGame ניב 21 43 הודעות טוב שלום ! יצא לי להיראות במשך הימים תשרת ריק היייתי רוצה לעזור לקדם את השרת אם עזרה ממכם הייתם רוצים לשפר את אוירת הfun? נכנסתי לשרת ובודד ואין מי לדבר וההייתי שמח שתכנסו נעשה דברים כייפים אני כי אדמין אוהב לשחק בקבהילה הזאת הייתי רוצה עזרה ממכם לשפר את השרת ! תודה ויום טוב! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוקטובר 25 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 4 דקות ExactedTM אמר: רוצה לעזור לקדם את השרת אם עזרה ממכם עם* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MetalHead 164 פורסם 2017 באוקטובר 25 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות (נערך) אם אתה באמת רוצה לפרסם אוכל להסביר לך את השיטה הכי טובה שאני מפרסם בה את הדפראן, כי לכתוב לשחקנים בקהילה לבוא לשחק לא מספיק צריך שחקנים חדשים על מנת לגדול ולצמוח. שיטה לדוגמא היא תוכנת ההספמה אם אין לך אשלח לך בדיסקורד, ובה אתה מפרסם את השרת לדוגמא במקרה של הפאן: join to yourgame fun server best fun server, ip 199.203.87.134:28645 ומה שזה עושה זה שולח לכל החברים שלך בסטים וככה דרך אחת לפרסם את השרת, רק נתתי דוגמא אך זוהי אינה השיטה היחידה יש עוד הרבה. נערך 2017 באוקטובר 25 על ידי MetalHead לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוקטובר 25 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות תפרסם, תזמין חברים ולא רק אתה... כל האדמינים שאיתך והמנהלים. לילה טוב, נעול. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.