Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 25 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות אז כך, הסיאס גו ביקש לעשות עידכון אז אני עשיתי כשהוא סיים והדליק את המישחק זה רושם לי את התקלה הזאת :(An error occurred while updating conter strike global offensive (disk read error F:\stean\steamapps\downloading\730\maps\de_dust2.bsp אשמח לעזרה :) תודה. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 25 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לא משנה היסתדר לי בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוקטובר 25 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות (נערך) @ParaDoX לנעול בבקשה♥ נערך 2017 באוקטובר 25 על ידי NadavOhana לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוקטובר 25 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות נעול. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.