Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 25 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אני לא יכול 5 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AvishayKun 5 פורסם 2017 באוקטובר 25 AvishayKun חדש/ה ב־YourGame אבישי 5 45 הודעות @AvishayKun וזהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 באוקטובר 25 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות @VenomensTV @NadavOhana @SpAze @Scabies קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
defBON 186 פורסם 2017 באוקטובר 25 defBON YourGame Expert עומר 186 447 הודעות (נערך) @Binkeys @ZYX @ParaDoX @ella @Shahark1NGz_xyz נערך 2017 באוקטובר 25 על ידי defBON קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Yarin 200 פורסם 2017 באוקטובר 25 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות (נערך) @OneEyed @VenomensTV @SHLUMP3R @Synie @Jeremy @OriMatrif @TopRage נערך 2017 באוקטובר 25 על ידי SpAze קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 25 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) @ella @Binkeys @ParaDoX @ZYX @defBON @Hello @NadavOhana נערך 2017 באוקטובר 25 על ידי Shahark1NGz_xyz עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 25 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות @capitanpizza-ילד דרגון בול @!! ! !Sini Katan! ! !!-ילד גדול @OriMatrif-חנון @NadavOhana-!!!יפן @Quicky-אין לי מה לרשום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באוקטובר 25 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות @NaDav CSGO @NaDav CSGO @NaDav CSGO @NaDav CSGO @NaDav CSGO מצטער שאנלא חנפן נ.ב סורי אם שכחתי מישהו. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 3 הצג חתימה דווח שיתוף
Heylo✪ 30 פורסם 2017 באוקטובר 25 Heylo✪ YourGame Beginner Idan 30 132 הודעות @Heylo✪ XD My Steam Profile "????? ?? ?? ???? ????? ?? ???? ??????? ???" ????? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוקטובר 25 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש NaDav CSGO אמר: @NaDav CSGO @NaDav CSGO @NaDav CSGO @NaDav CSGO @NaDav CSGO מצטער שאנלא חנפן נ.ב סורי אם שכחתי מישהו. ליייק ממני לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
oYc 150 פורסם 2017 באוקטובר 25 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות סליחה שאני לא חנפן@NaDav CSGO @NaDav CSGO @pitpiton @Sp Ne0n @Forrest Gump קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 פורסם 2017 באוקטובר 25 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות המשתמש NaDav CSGO אמר: @NaDav CSGO @NaDav CSGO @NaDav CSGO @NaDav CSGO @NaDav CSGO מצטער שאנלא חנפן נ.ב סורי אם שכחתי מישהו. שכחת את @NaDav CSGO צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 25 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות המשתמש oYc אמר: סליחה שאני לא חנפן@NaDav CSGO @NaDav CSGO @pitpiton @Sp Ne0n @Forrest Gump כל הפאבגירים (ככה אומרים(?)) למיניהם... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באוקטובר 25 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות כרגיל אף אחד לא מתייג אותי :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוקטובר 25 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות (נערך) המשתמש fAdE k1NGz אמר: כרגיל אף אחד לא מתייג אותי :( אני תייגתי אותך חחחח פשוט יש לי מלא אנשים אז אני לא רוצה לתייג רק חמישה כי זה סתם לצאת מגעיל כלפי חברים אחרים שלך עריכה: זאת דעה שלי אני חושב שלתייג חמישה אנשים ולא את כולם זה סתם מגעיל נערך 2017 באוקטובר 25 על ידי NadavOhana לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 7 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו