בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 21 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות אז אחרי כמה אשכולות משעשעים שאנוכי, @VenomensTV ו @Sp Ne0n פתחנו הגיע הזמן לאשכול רציני... איך אתם רואים המירוץ למיליון? אני אישית רואה אותו בבגט ולא בלאפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 באוקטובר 21 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות עם רגליים יחפות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 פורסם 2017 באוקטובר 21 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות המשתמש Binkeys אמר: אז אחרי כמה אשכולות משעשעים שאנוכי, @VenomensTV ו @Sp Ne0n פתחנו הגיע הזמן לאשכול רציני... איך אתם רואים המירוץ למיליון? אני אישית רואה אותו בבגט ולא בלאפה אני אישית לא רואה אותו אבל אם הייתי רואה הייתי רואה אותו ב0.5 בלאפה בעניים פתוחות Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באוקטובר 21 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות המשתמש VenomensTV אמר: אני אישית לא רואה אותו אבל אם הייתי רואה הייתי רואה אותו ב0.5 בלאפה בעניים פתוחות תשובה גאונית My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 21 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות אני רואה את המירוץ למיליון בזמן שאני מנופף "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 21 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות 0.5 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
*iLay* 480 פורסם 2017 באוקטובר 21 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לא רואים יש כדורגל זה טיפה יותר חשוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוקטובר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני עושה אחד בבית שלי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 21 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות המשתמש fAdE k1NGz אמר: לא רואים יש כדורגל זה טיפה יותר חשוב סוף סוף מישו מבין עניין איזה משחק אתה רואה? בארסה-מלגה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באוקטובר 21 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות המשתמש Binkeys אמר: סוף סוף מישו מבין עניין איזה משחק אתה רואה? בארסה-מלגה? yap עכשיו העברתי כי מקודם היה חיפה ביתר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 21 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות המשתמש fAdE k1NGz אמר: yap עכשיו העברתי כי מקודם היה חיפה ביתר ראית תגול של איניסטה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 21 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות המשתמש Binkeys אמר: ראית תגול של איניסטה? אחלה שאלה לשאול בפורם דיבורים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 22 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות המשתמש JustSean אמר: אחלה שאלה לשאול בפורם דיבורים אחלה תשובה לענות בפורום דיבורים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 22 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות המשתמש Binkeys אמר: אחלה תשובה לענות בפורום דיבורים. אבל איזה חוד יש לך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 22 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות המשתמש JustSean אמר: אבל איזה חוד יש לך? בלאפה ולא בבגאט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.