ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 13 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות אני יודע שפתחו אשכול על זה אבל זה היה ממזמן... חלקינו התחדשו חלקינו לא.. תשלחו תמונה של הsetup שלכם באשכול זה. תזרמו?? ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 באוקטובר 13 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 13 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות ואתה עדיין נשארת טחון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 באוקטובר 13 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות המשתמש ParaDoX אמר: אני יודע שפתחו אשכול על זה אבל זה היה ממזמן... חלקינו התחדשו חלקינו לא.. תשלחו תמונה של הsetup שלכם באשכול זה. תזרמו?? אל תחשוב שמה שצילמתי זה 2 אוזניות עבודה בעיניים מה שאני עושה לכם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באוקטובר 13 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות המשתמש ParaDoX אמר: אני יודע שפתחו אשכול על זה אבל זה היה ממזמן... חלקינו התחדשו חלקינו לא.. תשלחו תמונה של הsetup שלכם באשכול זה. תזרמו?? אתה נראלי הסופרים היחיד שהמקלדת שלו ישרה ולא עקומה.. אה ושהמסך כלכך רחוק WTF איך הגעת לרמה הזאת בכלל My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mafrumon.exe 71 פורסם 2017 באוקטובר 13 Mafrumon.exe YourGame Advanced דור 71 283 הודעות https://imgur.com/fFyovON לא מצליח לישלוח תמונה..... בברכה דור, MafruM` קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 13 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות המשתמש Sp Ne0n אמר: אתה נראלי הסופרים היחיד שהמקלדת שלו ישרה ולא עקומה.. אה ושהמסך כלכך רחוק WTF איך הגעת לרמה הזאת בכלל ישרתי את את המקלדת לתמונה, המסך ככה נוח לי:D והגעתי לסופרים כי אני פרו. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באוקטובר 13 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות נודר אותו עכבר @ParaDoX צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 באוקטובר 13 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות (נערך) למי שלא הבין הדבר הירוק מימין . זה המחשב. נערך 2017 באוקטובר 13 על ידי Cactus בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 באוקטובר 13 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות אני מתכנן לקנות מחשב משוכלל יותר הצג תוכן מוסתר RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
mazda 75 פורסם 2017 באוקטובר 13 mazda צוות לשעבר yotam 75 61 הודעות (נערך) התחדשתי מצורף עכבר לבן נערך 2017 באוקטובר 13 על ידי mazda קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 באוקטובר 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות המשתמש Cactus אמר: למי שלא הבין הדבר הירוק משמאל . זה המחשב. מה עם המקרר שלך שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 13 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות זה של מתן ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 באוקטובר 13 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות המשתמש Cactus אמר: למי שלא הבין הדבר הירוק משמאל . זה המחשב. כן קקטוס? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 באוקטובר 13 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות המשתמש ella אמר: כן קקטוס? מה אלה? בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו