NinjaTux 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 12 NinjaTux משתמש רשום yuval 10 6 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: Wolf Haley SteamID:76561198060592892 השרת שבו הוא קיבל את במיוט: TTT האדמין שביצע את המיוט: barku אורך המיוט: 15 minutes סיבת המיוט: טען שדיברו הרבה ביחד תיאור המקרה: אני רוצה להתלונן על barku שנתן לי מיוט ל15 דקות ללא אזהרה, מאחר והרבה שחקנים דיברו בו זמנית ויש לציין שהוא לא נתן לאף שחקן חוץ ממני מיוט. בנוסף ביקשתי ממנו להוריד את המיוט והוא אמר לי לבוא לפה... אשמח שתתפלו בזה. נערך 2017 באוקטובר 12 על ידי NinjaTux קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 באוקטובר 13 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות שלום ותודה רבה על תלונתך. לטענת האדמין, הוא ואדמין נוסף, הזהירו כמה פעמים באופן כללי ואף אותך באופן אישי. חשוב לציין, שבמקרה ויש אזהרה כללית, לא חייב לתת גם אזהרה אישית. אני מבקש ממך להבין שגם האדמינים הם בני אדם, אין לאף אחד מהם סיבה להתנכל דווקא אליך ולהעניש רק אותך, יכול מאוד להיות שלעוד כמה מהשחקנים בשרת הגיע מיוט, אבל כמו שאמרתי, האדמינים ם בני אדם, הם לא שמים לב להכל. הם הענישו את מי שהם ראו לנכון להעניש. מקווה שסיפקתי לך תשובה, שתהייה שבת של שלום ואהבה, ננעל. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.