itay06 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 10 itay06 חדש/ה ב־YourGame itay 9 1 הודעות שם מגיש התלונה:איתי SteamID:STEAM_0:83977185 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:noder קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:"אדמין" תאריך המקרה:10.10.17 שלום,אתמול שיחקתי בשרת ולמרבה הצער האדמין noder החליט להביא לשחקן בשם defBON מיוט ל-480 דקות רק בגלל שהוא אמר למישהו זה מה שקורה למלשינים והוא חיקה אותו לא הגיוני ששחקן מקבל מיוט לשמונה שעות בלי אזהרה רק בגלל זה. בנוסף כמו תמיד האדמין noder מחפש את defBON תמיד מעליב אותו ומתגרה בו בשרת. אני חייב לציין שפשוט אני לא יכול יותר להיכנס לשרת הגייל שלכם,כל יום אדמין אחר עושה מה שבראש שלו וכשמתלוננים אתם אומרים "טופל" ופה זה נגמר. הוכחות תומכות: יש רקורד והוא ארוך ואם אני ינסה לעלות אותו אני לא יוכל לשחק בלילה מיינקראפט של הקהילה שלנו בגלל שהאינטרנט שלי לא טוב. הערות: בדקתי בסורס באן ולא קיים אדמין כזה ולפי מה ש-itay05 אמר לי האדמינים חייבים ליהיות עם שמות זהים בדיסקורד ובפורום. יש מין מנהג למנהלים פה להגיד "טופל" ואז כשאתה חוזר למשחק הכל מהתחלה. וזאת הסיבה שאני כבר לא יכול להמשיך לשחק בשרת אך ורק בגלל אותו אדמין. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 9 1 דווח שיתוף
ijo 329 פורסם 2017 באוקטובר 10 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות תודה רבה על תלונתך, התלונה נמצאת כרגע בבדיקה, אחזור בקרוב עם תשובה. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
ijo 329 פורסם 2017 באוקטובר 10 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות לאחר בדיקה, הבנתי וראיתי כי דפבון קיבל מיוט למשך 8 שעות: א. ללא אזהרה. ב. ללא סיבה שמצדיקה את הזמן- זאת אומרת, דפבון היה אמור לקבל מיוט, זה נכון. אך לא ל-8 שעות.. מה שקרה בשרת הוא בעצם שדפבון התגרה בשחקן שכביכול מת בסוף הראונד, ובראונד שאחרי, דפבון קיבל את המיוט בדילאיי של כ-30 שניות שאחריו האדמין שנתן לו את המיוט הספיק לזרוק כמה משפטים לא במקום. דפבון היה צריך לקבל אזהרה ולאחריה מיוט של כ-15 דקות, ולא יותר. לסיכום, אגיד שהמיוט ירד, מקווה שהלקח נלמד כי המעשה שדפבון עשה לא היה נכון. ננעל. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.