ijo 329 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 9 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות לא יודע מי מכם שם לב לקבוצה הישראלית העולה ב-CS:GO: Uniquestars! הקבוצה שלדעתי, באמת לא מפסיקה להפתיע. לאחר שניצחו באליפות ישראל ה-4DV נגד קבוצת מיקס בשם coreA (למרות שהניצחון הזה היה צפוי), הקבוצה הישראלית ממשיכה בדרך שלה אל הפסגה, עם העבודה קשה והמון כח רצון- והתוצאות מדברות בעד עצמן! אתמול, Uniquestars שיחקו נגד קבוצה ספרדית מוכרת מאוד בשם X6Tence, קבוצה שבעבר כבר שיחקה נגד קבוצות גדולות ב-ESL ואף ניצחה והפסידה לכמה מכובדים מאוד. (ביניהם גם ההפסד לפנאטיק) הקבוצה הישראלית, הגיעה עם כח רצון רב והוכיחה שגם לנו, לישראלים, יש מקום בקהילת ה-CS:GO. Uniqustars ניצחו את המשחק שהיה Best of 1 במפה de_inferno בתוצאה של 16-9. הניצחון הזה הוא הפתעה גדולה לטובת הקבוצה הישראלית. ניתן לראות שידור חוזר של המשחק אצל הסטרימר RonenGG שפירשן את המשחק: --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 9 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות ראיתי חלק מהמשחק הם שיחקו יפה מאוד וכל הכבוד להם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 באוקטובר 9 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות בינתיים המיקס שהפסיד להם הופיע ב HLTV כבר כמה פעמים ושיחק נגד קבוצות ממש טובות כמו HR ו Space soldiers https://www.hltv.org/team/8212/corea יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
oYc 150 פורסם 2017 באוקטובר 9 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות ממש נחמד לשמוע שקבוצות ישראליות מתקדמות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2017 באוקטובר 9 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות וואו איזה הישג! אני שמעתי על הקבוצה אבל לא ידעתי על קישוריה! ואני, אני סילבר 4. שבקושי מסיים מפה בDEATH RUN. SUCCESS יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו