אדיר 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 8 אדיר חדש/ה ב־YourGame אדיר 0 6 הודעות שלום , אני רוצה להתלונן על- Mr Sis Mr Sis נכנס לאחר שחברים שלו באו והתחילו לקלל את כולם בסרבר , תוך איום שחבר שלהם Mr Sis הוא אדמין, מה שהסתבר כנכון אך זה לא משנה. Mr Sis נתן לי באן מ CT בטענה שעשיתי Freekill מה שלא קרה מכון שחבר שלו דקר אותי ואני בתור CT אמור להרוג אותו (שזה מה שעשיתי) ואז האדמין נכנס נתן לי CT באן , ודיבר בכלל לא יפה ומכבד בטענה שהוא אדמין ועל הז*ן שלו שאני אגיש תלונה והוא לא מפחד כי "אני עצלן ולא יהיה לי כוח לעשות את זה " אני מבקש באמת שתתייחסו לזה ולא תעבירו את זה כאילו כלום שמי בקונטר: Afi The Tiger קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
אדיר 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 8 אדיר חדש/ה ב־YourGame אדיר 0 6 הודעות זה לא משנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 באוקטובר 8 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות נכנסתי בשם mr sis כשם סמוי, לא קיללתי אותך ולא אף אחד אחר בנוגע למה שקרה קודם שלא נכחתי בשרת לא קיבלתי שום רקורד כך שאני לא יכול להביא מיוט לאף אחד. את הפריקיל שלך אני כן ראיתי ולכן נתתי לך סיטי באן כפול כי לא היה אדמין ולא היה לך אכפת מהשחקן שהרגת. המשתמש אדיר אמר: X by Counterflix Mr Sis נתן לי באן מ CT בטענה שעשיתי Freekill מה שלא קרה מכון שחבר שלו דקר אותי ואני בתור CT אמור להרוג אותו (שזה מה שעשיתי) ואז הוא לא דקר אותך, הוא היה בתא פלאש ב בclouds והרגת אותו סתם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
אדיר 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 8 אדיר חדש/ה ב־YourGame אדיר 0 6 הודעות הקטע הוא שלא עשיתי FREEKILL מכון שחבר שלך ITAY07 דקר אותי אז הרגתי אותו ואני אעמוד על זה שיבדקו את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quicky 104 פורסם 2017 באוקטובר 8 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות תגיש מחדש לפי האשכול הזה, או שלא נוכל לענות לך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו