עבור לתוכן

תלונה על bivasroei וosher (אדמינים בפאן)

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול ella
  • ella
  • 326
  • 1k הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה:אלה

SteamID:STEAM_0:0:132021322

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:bivasroei וosher

קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:אדמינים

תאריך המקרה:כל יום

תיאור המקרה:לא מקרה מסוים אבל האדמינים מדברים כאילו הם מלכים ואנחנו צריכים להגיד תודה שהם נמצאים, כל ראונד עושים מיוט אפילו שאנחנו לא עושים כלום, כשאין אדמינים בשרת הפאן יותר כייף משיש אדמינים. משהו שבדרך כלל לא קורה כי יש בעיות, אני לא מבינה איך שרת שנקרא פאן יכול להיות כלכך לא כייפי כשיש אדמינים, הם אומרים שאדמינים הם בדיוק כמו כל אחד אבל עם שחקנים רגילים כייף בשרת. אני לא מבינה למה שחקן שואל שאלות ואדמין עסוק בלריב עם שחקנים אז הוא לא עונה על השאלה ואז אומר לשחקן שהוא מספים כשלא עונים לו על השאלה שלו. עוד דוגמא, מישהו קיבל גאג לשבוע על פרסום קהילה, שהוא בכלל לא פרסם קהילה אבל בסדר והאדמין היה עסוק בלריב עם אנשים והוא לא שמע שמישהו שם הקלטות. האדמינים אומרים שהם מכבדים את האדמינים האחרים אבל הם צריכים לכבד גם את השחקנים. נראה לכם הגיוני שאדמינים יעשו מיוט לראונד שלם בשרת הפאן? שרת לכייף! שרת שאמורים לדבר עם חברים ולשחק ולהנות. איך אפשר להנות כשאדמינים עושים דברים כאלו? אדמינים אמורים להיות בשביל לעזור, לא אומרת שהם לא יכולים לשחק כמו שחקן רגיל. אבל אין מה להשתיק לראונד שלם כי להם מציק שאנחנו מדברים. למה אדמינים יכולים להגיד לנו לסתום את הפה וכשאנחנו אומרים אנחנו נקבל אזהרה ומיוט. אני לא מבינה איך האדמינים אומרים לא לדבר יותר מ3 ביחד וכשהם עושים מיוט ואומרים לנו לסתום את הפה הם מדברים 3 ביחד.

הוכחות תומכות:

הערות:אני יודעת שצריך רקורד אבל בסופו של יום זה בעיה שלכם שהשרת ככה ואם תתעלמו פשוט יהרס השרת

נערך על ידי ella
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• אהבתי 2
  • הממ 1
  • אהבה 2
הצג חתימה
יוצר/ת האשכול ella
  • ella
  • 326
  • 1k הודעות

אני לא מבינה למה מחקו לי את התגובה?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Osh3r (Qu1zZ)
  • אושר
  • 40
  • 178 הודעות
(נערך)

המנהל שרת נתן אישור להגיב.

בואי אני יודיע לך משהו אתה מאוד צריכה את האדמינים בשרת, אם לא היה אדמינים

השרתים היו בלאגן אחד גדול, שאת היית מדברת ומישהו היה שם שירים ומפריע לך לא היה מי שיעצור זאת.

80% מהמיוט אול שהיו במקרה הספציפי לא אני עשיתי, בנוסף לכך בואי תשימי את עצמך בנעליים שלי תנסי לדבר

ולהגיד למישהו משהו ש-5 אנשים מדברים בו זמנית. זה גם הורס את האוזן וגם אף אחד לא יכול לדבר. כל שחקן ששואל

שאלה האדמינים עונים לו ואם רואים שאי אפשר לענות לו או לדבר שמים mute all (הינה ענית לעצמך על עניין ה mutes).

אמרת שמישהו פרסם קהילה בצאט והיינו עסוקים לריב עם אנשים? ממש לא היינו עסוקים בלריב, ודבר שני אם מישהו היה מפרסם קהילה

ועוד בצאט אני חושב ש-4 אדמינים ומנהל שרת אחד מחוברים היו שמים לב.

מוזר שחצי מהדברים שאמרת שחקנים ריגילים שגם היו כעוסים לא הסכימו, וגם כל מה שאמרת ואין הוכחה אחת קצת עצוב!

ולאדמינים לא משעמם לחפש לתת לאנשים מיוטים הם מנסים להימנע מכך כמה שאפשר.

נערך על ידי Osh3r (Qu1zZ)
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול ella
  • ella
  • 326
  • 1k הודעות
לפני 2 דקות Osh3r (Qu1zZ) אמר:

בלאגן אחד גדול

יש בלאגן רק כשאתם בשרת ורבים עם שחקנים

אתה מאוד צריכה את האדמינים בשרת

לא אדמינים כמוכם

80% מהמיוט אול שהיו במקרה הספציפי לא אני עשיתי

לא נכון

לפני 3 דקות Osh3r (Qu1zZ) אמר:

בואי תשימי את עצמך בנעליים שלי

בוא

5 אנשים מדברים בו זמנית

לא סיבה להגיד לנו לסתום את הפה ולעשות מיוט לכל הראונד

שאלה האדמינים עונים לו

הלוואי שזה היה נכון

לפני 4 דקות Osh3r (Qu1zZ) אמר:

אם רואים שאי אפשר לענות לו או לדבר שמים mute all

ואז אתה רב עם שחקנים לא עונה לו

אמרת שמישהו פרסם קהילה בצאט והיינו עסוקים לריב עם אנשים?

קראת בכלל מה כתבתי?

ש-4 אדמינים ומנהל שרת אחד מחוברים היו שמים לב.

מוזר שפרסמו היום קהילה וויתרתם לו כי אתם לא ידעתם מי עשה את זה כי הייתם עסוקים בלריב עם שחקנים.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• אהבה 3
הצג חתימה
bivasroei
  • רועי
  • 46
  • 574 הודעות

אוקי אז קודם כל אנחנו כאדמינים לא מתנהגים כ "מלכים" ולא ביקשנו מאף אחד לאמר תודה ולנשק לנו את הרגלים.

בנוגע ל muteall בשרת היו כ 20 שחקנים ושחצי שרת פותח את המיקרופון בשביל לדבר זה יוצר בלגן אז אנחנו שמים muteall עד לרגיעה של השרת.

זה שאחרי שאנחנו מורידים את המיוט וכולם ממשיכים לצעוק בקולי קולות אז אין לנו שום ברירה לתת עוד muteall כמה שניות אחרי שהורדנו.

לאחר כמה פעמים ששמנו muteall התחלנו לתת עונשים אישיים לאלה שבאו לעשות בעיות. ועובדה שאחרי שחילקנו את העונשים האישיים השרת חזר להיות רגוע. 

בנוגע לשחקן ששאל שאלות ולא ענינו לו השחקן הזה התחיל לשאול שאלות מתחכמות בשביל לעצבן את האדמינים אז לא התיחסנו למה שהוא אמר והוא גם קיבל מיוט.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול ella
  • ella
  • 326
  • 1k הודעות
לפני 12 דקות bivasroei אמר:

אוקי אז קודם כל אנחנו כאדמינים לא מתנהגים כ "מלכים" ולא ביקשנו מאף אחד לאמר תודה ולנשק לנו את הרגלים.

בנוגע ל muteall בשרת היו כ 20 שחקנים ושחצי שרת פותח את המיקרופון בשביל לדבר זה יוצר בלגן אז אנחנו שמים muteall עד לרגיעה של השרת.

זה שאחרי שאנחנו מורידים את המיוט וכולם ממשיכים לצעוק בקולי קולות אז אין לנו שום ברירה לתת עוד muteall כמה שניות אחרי שהורדנו.

לאחר כמה פעמים ששמנו muteall התחלנו לתת עונשים אישיים לאלה שבאו לעשות בעיות. ועובדה שאחרי שחילקנו את העונשים האישיים השרת חזר להיות רגוע. 

בנוגע לשחקן ששאל שאלות ולא ענינו לו השחקן הזה התחיל לשאול שאלות מתחכמות בשביל לעצבן את האדמינים אז לא התיחסנו למה שהוא אמר והוא גם קיבל מיוט.

אין לי כוח לקרוא את כל זה אבל בלי להיות חצופה או משהו כל זה בולשיט ואני לא אעבור מילה מילה כי זה בטח בדיוק מה שהשני כתב

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• אהבה 1
הצג חתימה
יוצר/ת האשכול ella
  • ella
  • 326
  • 1k הודעות
לפני כעת bivasroei אמר:

אם אין לך כוח לקרוא את הדעה שלי אז למה בכלל התלוננת עלי?

קראתי את הדעה שלו, מהשורה הראשונה אני יכולה לראות שהדעה שלכם דומה 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

WackThat
  • כן
  • 311
  • 1.1k הודעות

התלונה מוצדקת, גם פייז המפקח נכנס לשרת על admins 0 בשביל לראות מה קרה והוא ראה שדברים שם לא בסדר, אולי זה באמת קצת קשה להשתלט על 15 כשיש שלושה אדמינים אבל עדיין יש שם כמה דברים שהיו לא בסדר.

תהיה שיחה עם הצוות להסביר ולסדר את הבעיות.

תודה על הדיווח, ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• WackThat נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...