איתי05 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 6 איתי05 חדש/ה ב־YourGame אתי 0 4 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:איתי SteamID:STEAM_0:0:142298 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:defbon,ZYX קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:"אדמינים" תאריך המקרה:5.10.17 תיאור המקרה:שלום,אתמול שיקחתי בשרת ולמרבה הצער האדמינים פשוט "גירשו" אותי מהשרת עם כמות האביוזים שהם עשו וכך שלא נותנים לשחקנים אחרים לשחק בשרת בצורה כיפית. אז אתמול שישחתי בשרת האדמינים הללו החליטו להביא בלי סוף slap לכל השרת באמצע ראונד,נשקים לאדמינים אחרים ומדברים בלי אין סוף כשהם מתים. בנוסף כמו תמיד האדמין defbon עושה לעצמו respawn בגלל שהוא לא בתא מרד.(לא פעם ראשונה), אני חייב לציין שפשוט אני לא יכול יותר להיכנס לשרת הגייל שלכם,כל יום אדמין אחר עושה מה שבראש שלו וכשמתלוננים אתם אומרים "טופל" ופה זה נגמר. הוכחות תומכות: הערות: אני מתייג את גיל רונן מהסיבה שיש מין מנהג למנהלים פה להגיד "טופל" ואז כשאתה חוזר למשחק הכל מהתחלה. וזאת הסיבה שאני כבר לא יכול להמשיך לשחק בשרת אך ורק בגלל אותם אדמינים. @gilronen נערך 2017 באוקטובר 6 על ידי איתי05 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Quicky 104 פורסם 2017 באוקטובר 6 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות (נערך) תודה על הדיווח, השחקנים טופלו בחומרה. נערך 2017 באוקטובר 6 על ידי Quicky קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
איתי05 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 6 איתי05 חדש/ה ב־YourGame אתי 0 4 הודעות לפני 1 דקה Quicky אמר: תודה על הדיווח, העניין טופל בחומרה. אפשר לשאול איך זה טופל? כי לפי הפעמים הקודמות כל פעם זה נגמר ב"טופל" חשוב לציין שהאדמין defbon כבר הוזהר על הslap שלו וכבר קיבל על זה עונש ואזהרה וממשיך ! גם פעם קודמת נאמר לי טופל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 באוקטובר 6 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות מסכים עם זה די שעשינו מה שבא לנו אבל גירשנו אותך? רצינו קצת לעשות כיף ובשנייה שמישהו אחד היה אומר להפסיק הייתי מפסיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
zYx #D10S 242 פורסם 2017 באוקטובר 6 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות לפני 4 דקות איתי05 אמר: אפשר לשאול איך זה טופל? כי לפי הפעמים הקודמות כל פעם זה נגמר ב"טופל" חשוב לציין שהאדמין defbon כבר הוזהר על הslap שלו וכבר קיבל על זה עונש ואזהרה וממשיך ! גם פעם קודמת נאמר לי טופל. דפבון ירד, מקווה שאתה שמח שהאדמין שמשקיע פה שליש מהיום שלו בשרתי המשחק ירד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 2 הצג חתימה דווח שיתוף
איתי05 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 6 איתי05 חדש/ה ב־YourGame אתי 0 4 הודעות (נערך) לפני 4 דקות ZYX אמר: מסכים עם זה די שעשינו מה שבא לנו אבל גירשנו אותך? רצינו קצת לעשות כיף ובשנייה שמישהו אחד היה אומר להפסיק הייתי מפסיק. אתה פשוט אדם שקרן שזה לא יאמן! הרגתם שחקנים מהסלפים שכלם, אתם עושים רספון כשאתם לא בתא מתאים בשבילכם, אנשים התחננו בצאט ובמיקרופון להפסיק את זה ואתם המשכתם! נערך 2017 באוקטובר 6 על ידי איתי05 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 באוקטובר 6 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות לפני כעת איתי05 אמר: אתה פשוט אדם שקרן שזה לא יאמן! הרגתם שחקנים מהסלפים שכלם, אתם עושים רספון כשרתם לא בתא מתאים בשבילכם, אנשים התחננו בצאט ובמיקרופון להפסיק את זה ואתם המשכתם! יפה שאתה קורא לי שקרן. אף אחד לא אמר לי להפסיק ואנחנו ממש לא עושים ריספאון שאנחנו לא בתאים, הבאת סקרין שוט שהוא עשה לעצמו ריספאון ומה אני אמור להסיק מזה? לא הרגנו אף אחד מהסלפים. אם תביא לי רקורד אני בעצמי יפרוש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
איתי05 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 6 איתי05 חדש/ה ב־YourGame אתי 0 4 הודעות לפני 1 דקה ZYX אמר: יפה שאתה קורא לי שקרן. אף אחד לא אמר לי להפסיק ואנחנו ממש לא עושים ריספאון שאנחנו לא בתאים, הבאת סקרין שוט שהוא עשה לעצמו ריספאון ומה אני אמור להסיק מזה? לא הרגנו אף אחד מהסלפים. אם תביא לי רקורד אני בעצמי יפרוש רני קורא לך שקרן כי אתה משקר! לא הרגתם אף אחד? כנראה שאתה לא מודע למעשים שלך חביבי. אם אתה זוכר מספיק טוב, אתמול כשעשיתם בלי סוף slap all היו שחקנים שלא הפעילו מצנח ומתו מיזה! מה אתם עשיתם בתגובה? נוד סלפים! אז אל תחרטט עכשיו שלא הרגתם אף שחקן כי הרגתם ולא קצת! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באוקטובר 6 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות אדמין אחד היה לו כבר אזהרה אז הוא ירד, בקשר ל ZYX בגלל שזה פעם ראשונה קיבל אזהרה מילולית. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.