gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 6 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אז אני ו @!! ! !Sini Katan! ! !! החלטנו לראות את הסרט "IT" "זה". רוצים לראות איתנו תכתבו פה, נראה את הסרט בתוכנה שנביא לכם, להגיע ל TS בשעה 18:00 לשלוח לי הודעה ונעביר אותכם ts.yourgame.co.il סגירת החדר בשעה 18:30 לשלוח הודעה לי @gu4rdian(אח בלב) או ל@!! ! !Sini Katan! ! !! צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוקטובר 6 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לא ראיתם כבר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 6 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני כעת Binkeys אמר: לא ראיתם כבר? בגלל @!! ! !Sini Katan! ! !! לא יכולנו אתמול, אתה רוצה לבוא צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
baljeet 85 פורסם 2017 באוקטובר 6 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות אני אני אני "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באוקטובר 6 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לך לקולנוע שמה יהיה הרבה יותר מפחיד לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
swift_ass4ssin 29 פורסם 2017 באוקטובר 6 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות בנדר אני כבר בא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באוקטובר 6 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות חרא סרט, לא מפחיד, סיפור שילד בן 9 יכל להמציא, בזבוז זמן... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 6 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 3 דקות WackThat אמר: חרא סרט, לא מפחיד, סיפור שילד בן 9 יכל להמציא, בזבוז זמן... מסכים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 באוקטובר 6 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות וואלה אתמול הייתי, חרא סרט וזה בזבוז זמן כבד.. סרט לא מפחיד ובלי עלילה, יותר קומדיה. לך תראה מכתוב / חטוף / מתנקש אמריקאי. או שאם ממש בא לך סרט אימה חכה שיצא הסרט מז"ל טוב. נראה סרט טוב. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.