NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 שעה ParaDoX אמר: סליחה אם נעלבת:( לא נעלבתי מת עליך לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 2 שעות NaDav CSGO אמר: זה קשור כי כל פעם שנותנים לך מוניטין אתה מקבל התראה :D http://prntscr.com/gthi8v לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוקטובר 5 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 26 דקות NadavOhana אמר: יש קבוצת ווצאפ ליפן ואני לא שם? צרף צרף יחנון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 באוקטובר 5 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 49 דקות NadavOhana אמר: אמא אני מפורסם תביאי את המצלמה!!!!! (מי שלא הבין אני שם למעלה כזה אורי משהו מטריף) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
RyZ 1321 פורסם 2017 באוקטובר 5 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 1 שעה NadavOhana אמר: קבוצה וואטצפ בשם יפן. מאחל בריאות לכולם RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
swift_ass4ssin 29 פורסם 2017 באוקטובר 5 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות שלי תמיד ריק כי אין לי חברים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוקטובר 6 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני ב-10/5/2017 ב 11:20 Binkeys אמר: יש קבוצת ווצאפ ליפן ואני לא שם? צרף צרף יחנון לא מצרפים חנונים ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוקטובר 6 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 6 דקות ParaDoX אמר: לא מצרפים חנונים איך אתה שם? %_% קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 17 דקות ParaDoX אמר: לא מצרפים חנונים צירפו אותך ;D עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוקטובר 6 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות (נערך) לפני 1 שעה Shahark1NGz_xyz אמר: צירפו אותך ;D אני המנהל אחשלי אבל לא אני פתחתי את הקבוצה המגניבה בעולם נודר נדר נדרים פפער 729 נערך 2017 באוקטובר 6 על ידי ParaDoX ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו