NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באוקטובר 4 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לא הבנתי צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 7 דקות gu4rdian(אח בלב) אמר: לא הבנתי תראה כמה התראות לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 באוקטובר 4 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות מקובל אחד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באוקטובר 4 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות שאני הולך לסוכות http://prntscr.com/gtcfnz :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
RyZ 1321 פורסם 2017 באוקטובר 4 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות כל הודעה אני חייב להוסיף וויב, אז איך אפשר בלי לתייג אותך? @NadavOhana RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת RyZ אמר: כל הודעה אני חייב להוסיף וויב, אז איך אפשר בלי לתייג אותך? @NadavOhana אי אפשר כי אתה מת על וויבים בחושך לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוקטובר 4 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות מה אני אגיד לך נדב אוחנה... אתה בטח גבר. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NaDav 508 פורסם 2017 באוקטובר 4 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות זה מכל האנשים שביקשת מהם להביא לך מוניטין מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 שעה ParaDoX אמר: מה אני אגיד לך נדב אוחנה... אתה בטח גבר. לא יודע מה קשור אבל סבבה לפני 1 שעה NaDav CSGO אמר: זה מכל האנשים שביקשת מהם להביא לך מוניטין לא זה בגלל יוגב שאישר לאנשים להיות בטורניר לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 4 שעות NadavOhana אמר: יואו אתה מקובל אתה עוקב אחרי כולם וכולם לא עוקבים אחרייך D; עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 9 דקות Shahark1NGz_xyz אמר: יואו אתה מקובל אתה עוקב אחרי כולם וכולם לא עוקבים אחרייך D; לפני 1 שעה NadavOhana אמר: לא יודע מה קשור אבל סבבה לא זה בגלל יוגב שאישר לאנשים להיות בטורניר לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באוקטובר 5 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 7 שעות NadavOhana אמר: לא יודע מה קשור אבל סבבה זה קשור כי כל פעם שנותנים לך מוניטין אתה מקבל התראה :D http://prntscr.com/gthi8v מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוקטובר 5 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 8 שעות NadavOhana אמר: לא יודע מה קשור אבל סבבה סליחה אם נעלבת:( ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו