NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות https://drive.google.com/file/d/0BxqEx5eQwPrwOUdTVTdRZGpSRmM/view לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Kisame 53 פורסם 2017 באוקטובר 3 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות באמת שאין לי כוח לצפות בזה XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 באוקטובר 3 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות למה כל דבר שאני שולח לך אתה מפרסם בפורום -__- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
RyZ 1321 פורסם 2017 באוקטובר 3 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 5 דקות OriMatrif אמר: למה כל דבר שאני שולח לך אתה מפרסם בפורום -__- נקודות. RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Venomens 292 פורסם 2017 באוקטובר 3 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות תודה רבה על השיתוף (באמיתי אני מתכוון לאורי) Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באוקטובר 3 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות אפשר עלילה? ממה הסרט שונה מהאנימה עצמה? אני ממש אהבתי את העונה הראשונה אחרי שהתחלתי את העונה השניה פשוט לא היה לי כוח יותר, זה שונה שווה להתחיל לראות? סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באוקטובר 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) לפני 9 דקות Spok3y אמר: אפשר עלילה? ממה הסרט שונה מהאנימה עצמה? אני ממש אהבתי את העונה הראשונה אחרי שהתחלתי את העונה השניה פשוט לא היה לי כוח יותר, זה שונה שווה להתחיל לראות? תמיד ידעתי שאתה וויב! #צילוםמסך http://prntscr.com/gsxxum נערך 2017 באוקטובר 3 על ידי Shahark1NGz_xyz עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באוקטובר 4 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות נדב זה האשכול הכי טוב שלך!!! אני בדיוק ב re watch שלה ואני הולך לסיים אותו היום(רק עוד 28 פרקים :D) @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 באוקטובר 4 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 1 שעה fAdE k1NGz אמר: נדב זה האשכול הכי טוב שלך!!! אני בדיוק ב re watch שלה ואני הולך לסיים אותו היום(רק עוד 28 פרקים :D) @NadavOhana איכס ילד סאו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באוקטובר 4 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 2 שעות OriMatrif אמר: איכס ילד סאו אבל אתה אוהב את זה יותר ממני :} קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 באוקטובר 4 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 20 דקות fAdE k1NGz אמר: אבל אתה אוהב את זה יותר ממני :} תוכיח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באוקטובר 4 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 54 דקות OriMatrif אמר: תוכיח אני זוכר שהיינו עם נדב בסקייפ והיה לך תמונה של קיריטו ואסונה מתנשקים ואהבת את זה מאוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 באוקטובר 4 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 26 דקות fAdE k1NGz אמר: אני זוכר שהיינו עם נדב בסקייפ והיה לך תמונה של קיריטו ואסונה מתנשקים ואהבת את זה מאוד בלי תמונה אין אמונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות (נערך) לפני 15 שעות Spok3y אמר: אפשר עלילה? ממה הסרט שונה מהאנימה עצמה? אני ממש אהבתי את העונה הראשונה אחרי שהתחלתי את העונה השניה פשוט לא היה לי כוח יותר, זה שונה שווה להתחיל לראות? זה כן שווה צפייה אבל אני לא ישקר ואני אגיד את האמת רק אחרי שעה העלילה מתחילה. נערך 2017 באוקטובר 4 על ידי NadavOhana לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 באוקטובר 4 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות (נערך) לפני 15 שעות Spok3y אמר: אפשר עלילה? ממה הסרט שונה מהאנימה עצמה? אני ממש אהבתי את העונה הראשונה אחרי שהתחלתי את העונה השניה פשוט לא היה לי כוח יותר, זה שונה שווה להתחיל לראות? העונה הראשונה יותר מתרכזת ברומנטיקה מאשר בלחימה והעונה השנייה ההפך. גם אני לא אהבתי כלכך את העונה השנייה אבל ראיתי עד הסוף. אם אתה ראית את העונה הראשונה ואתה משתוקק לעוד מהסדרה אז תצפה . רק שתדע שהעונה השנייה מאכזבת קצת לדעתי נערך 2017 באוקטובר 4 על ידי NadavOhana via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו