?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 2 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות שם מגיש התלונה: Mister SteamID: STEAM_1:0:161944472 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: דפבון אורך ההרחקה: יומיים סיבת ההרחקה: איחול מחלות תיאור המקרה: טוב אז ככה אני נכנס לשרת האיך שנכנסתי הילד הזה פשוט מתחיל להתגרות בי הייתי מאוד עצבני כשנכנסתי לשרת אז החזרתי לו אחרי שהחזרתי לו שוב הוא מתגרה בי אז תקצרו לי את הבאן שמישהו יטפל בוא כבר כל יום מתגרה בי הוכחות ( במקרה ויש) ישלח בקרוב ספויילר WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוקטובר 2 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות קראת לי חולה סרטן אחי... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 2 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 5 דקות JustSean אמר: אשלח* לא התכוונתי לזה תקרא טוב לפני שאתה מתקן ואם אתה לא יודע לתקן אז אל תתקן התכוונתי ישלח בקרוב כמו ישלח בדואר? ישלח מחר (עתיד) WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 2 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באוקטובר 2 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 25 דקות ?????? אמר: לא התכוונתי לזה תקרא טוב לפני שאתה מתקן ואם אתה לא יודע לתקן אז אל תתקן התכוונתי ישלח בקרוב כמו ישלח בדואר? ישלח מחר (עתיד) בקשר לעברית זה אשלח, כי כשאתה רוצה להגיד שתעשה משהו בעתיד זה עם א' בהתחלה, למישהו אחר זה י'. לנושא: הבאן מוצדק אבל אני אקצר לך אותו ליום, מה שעשית לא מקובל, בפעם הבאה העונש יהיה ארוך יותר. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.