kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 2 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות שם מגיש התלונה: דני SteamID: STEAM_0:0:189097150 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Ma(S)TiK קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/lior123123123123123/ תאריך המקרה: אני דטקטיב ואמרתי לליאור לזרוק את הנשקים ולעצור במקום זאת הוא הרים את הנשק וזז. עד כן הוא לא מתנגד לזה אבל עדיין מצדיק את עצמו בכך שכמעט הרגו אותו. על פי הרקורד לא עברו 15 שניות לפי חוק מספר 15 של השרת שאומר "פקודת Detective מתבטלת לאחר חמש עשרה שניות מאמירת הפקודה." אחר כך אמרתי לו שהוא ירד מאדמין על זה שהוא רוצה לתת לי סליי ובתגובה לכך הוא נתן לי סליי בכל מקרה ונתן לי מיוט לשעתיים. - אגב אין חוק שמצדיק לזוז כשאתה חש שיתנו לך backstab. הוכחות תומכות: https://www.youtube.com/watch?v=cffG-fui2x0 הערות: ברקורד אפשר לראות אדמין משקר, משתמש בגישות שלו להגנתו האישית. מילה של אדמין היא מעל הכל. אם אלה האדמינים, למי נאמין? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באוקטובר 2 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות (נערך) אי אפשר לדעת מה באמת אמרת בשרת, לא שומעים אותך ברקורד, וגם הרקורד נחתך באמצע וממשיך לראונד הבא. לפי מה שהבנתי ממנו וגם רואים ברקורד, אתה אמרת לו לעצור ולזרוק נשקים, הוא עצר וזרק, עברת לשחקן אחר והשחקן הזה נפל מהעולם, אז בגלל שעברת לשחקן אחר הוא המשיך והרגת אותו. אם אתה אומר למישהו לעצור ואתה הולך למישהו אחר אתה לא יכול לעשות את זה, אתה צריך להתעסק במי שאמרת לו לעצור. הסליי מוצדק. נערך 2017 באוקטובר 2 על ידי WackThat קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 באוקטובר 2 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות רגע לפני הנעילה של מרטין, איפה בדיוק ניתן לראות ברקורד שהאדמין שיקר? או ניצל את הגישות שלו להגנתו האישית? אם כבר נגעת בחוקים: 18. לדיטקטיב אסור לבקש ממישהו לעצור במקום ו-או לזרוק את הנשקים במידה והוא לא קרוב אליו מספיק בשביל לבדוק אותו. שים לב איפה היית כשביקשת מהשחקן לזרוק את הנשקים, אולי היית דיי קרוב אבל לא יכלת להגיע אליו ב-15 שניות הקרובות, לכן הפקודה שלך ככה או ככה לא בתוקף. והמשך התשובה שלי היא כמובן מה שמרטין אמר מעליי. ננעל בכל אופן. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 2 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 14 דקות WackThat אמר: אי אפשר לדעת מה באמת אמרת בשרת, לא שומעים אותך ברקורד, וגם הרקורד נחתך באמצע וממשיך לראונד הבא. אתם ביורגיים מבקשים רקורד. היית מבקש הקלטה בתוכנת צילום כדי שישמעו אותי הייתי מקליט. בכל מקרה אין שום דבר שצריך לדעת שאמרתי חוץ מלזרוק נשקים והוא זרק וזה שהוא ירד מאדמין. ערכתי את הרקורד לחלקים העניינים, להעלות את הרקורד הזה לקח לפחות חצי שעה והוא בערך של דקה בלבד ואחרי דחיסה שלו עם תוכנה. אני לא אחכה 5 שעות כדי שתראה עוד 2 דקות של ראונד מיותר, לצורך כך קיימת עריכה. את הסרטון למטה לקח לי לרנדר רק דקה ולהעלות עוד 10 בערך https://prnt.sc/gsc0yb לפני 18 דקות WackThat אמר: לפי מה שהבנתי ממנו וגם רואים ברקורד, אתה אמרת לו לעצור ולזרוק נשקים, הוא עצר וזרק, עברת לשחקן אחר והשחקן הזה נפל מהעולם, אז בגלל שעברת לשחקן אחר הוא המשיך והרגת אותו. אסור לו להמשיך. אין חוק שאם אני עובר לשחקן אחר הוא יכול להשתחרר ממה שאמרתי. ד"א היה מותר לי לומר גם לעוד שחקן לזרוק נשקים על פי חוק 22. לפני 18 דקות ijo אמר: איפה בדיוק ניתן לראות ברקורד שהאדמין שיקר? או ניצל את הגישות שלו להגנתו האישית? בכך שהוא מודע ומודה בטעות ונותן לי סליי על כך שאמרתי לו שהוא יורד מאדמין (1:02). לפני 20 דקות ijo אמר: 18. לדיטקטיב אסור לבקש ממישהו לעצור במקום ו-או לזרוק את הנשקים במידה והוא לא קרוב אליו מספיק בשביל לבדוק אותו. שים לב איפה היית כשביקשת מהשחקן לזרוק את הנשקים, אולי היית דיי קרוב אבל לא יכלת להגיע אליו ב-15 שניות הקרובות, לכן הפקודה שלך ככה או ככה לא בתוקף. הוכחתי פה את ה'בלתי אפשרי'. https://www.youtube.com/watch?v=SAn8LUlzHjU קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 באוקטובר 2 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות מעולה. לפני 3 דקות kenny_omega אמר: בכך שהוא מודע ומודה בטעות ונותן לי סליי על כך שאמרתי לו שהוא יורד מאדמין (1:02). אתה קצת סותר את עצמך.. כשהסברת לי את התלונה בפרטי אמרת לי שהסליי היה בגלל ה-RDM והמיוט היה בגלל האיום, לאחר שקיבל אישור מאחראי האדמינים. אז תקן אותי אם אני טועה, כי קצת התבלבלתי, אם אדמין נתן לך סליי על RDM, ומיוט על איום, איפה פה ה-"ניצול גישות להגנתו האישית / אדמין ששיקר". בנוגע ל-"הוכחה" שלך, שניתן להגיע ב-15 שניות למקום. אל תשכח, שה-15 שניות התחילו קודם. מהרגע שבו אמרת לו לעצור וכביכול התקדמת עד לגשר ואז חזרת עד לזווית הראייה עברו כ-7 שניות. (אם אתה מתחכם איתי, גם אני אתחכם איתך) בכך שהוכחת לי את הבלתי אפשרי, לקח לך 9 שניות להגיע אל המיקום. 9 + 7 = 16 שניות! שנייה מעל המותר. לכן, לא, הפקודה לא תקפה. עוד משהו? או שניתן סוף סוף לנעול סופית את האשכול? --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 2 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 7 דקות ijo אמר: מעולה. אתה קצת סותר את עצמך.. כשהסברת לי את התלונה בפרטי אמרת לי שהסליי היה בגלל ה-RDM והמיוט היה בגלל האיום, לאחר שקיבל אישור מאחראי האדמינים. אז תקן אותי אם אני טועה, כי קצת התבלבלתי, אם אדמין נתן לך סליי על RDM, ומיוט על איום, איפה פה ה-"ניצול גישות להגנתו האישית / אדמין ששיקר". בנוגע ל-"הוכחה" שלך, שניתן להגיע ב-15 שניות למקום. אל תשכח, שה-15 שניות התחילו קודם. מהרגע שבו אמרת לו לעצור וכביכול התקדמת עד לגשר ואז חזרת עד לזווית הראייה עברו כ-7 שניות. (אם אתה מתחכם איתי, גם אני אתחכם איתך) בכך שהוכחת לי את הבלתי אפשרי, לקח לך 9 שניות להגיע אל המיקום. 9 + 7 = 16 שניות! שנייה מעל המותר. לכן, לא, הפקודה לא תקפה. עוד משהו? או שניתן סוף סוף לנעול סופית את האשכול? זה לא משנה מה הוא עשה התלונה היא על המיוט ועל הסליי כאחד. 7 שניות לקח לי, סבבה. ולא לקחו לי 9 שניות להגיע. לקחו 7 שניות וקצת. אם לא שמת לב בסוף עמדתי 2 שניות. אבל מי סופר אה? https://www.youtube.com/watch?v=lvo89GLUNw0&feature=youtu.be קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 באוקטובר 2 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות לפני 1 דקה kenny_omega אמר: זה לא משנה מה הוא עשה התלונה היא על המיוט ועל הסליי כאחד. 7 שניות לקח לי, סבבה. ולא לקחו לי 9 שניות להגיע. לקחו 7 שניות וקצת. אם לא שמת לב בסוף עמדתי 2 שניות. אבל מי סופר אה? https://www.youtube.com/watch?v=lvo89GLUNw0&feature=youtu.be כמו שאמרתי. המיוט היה לגבי האיום שלך- שאותו אי אפשר לשמוע ברקורד לצערנו לכן לא נוכל לעשות כלום לגבי זה. הסליי היה לגבי ה-RDM. עכשיו, שוב. אמשיך להתחכם. 7 שניות לקח לך להגיע עם נייף, אל תשכח שבמשחק עצמו הלכת את כל הדרך עם-MAC-10. מה שמאט אותך. אל תשכח שאם היית הולך עם MAC-10, כנראה שהיה לוקח לך קצת יותר זמן להגיע, שלא נדבר על להחליף לזאוס כשתגיע לשחקן. לכן, כמו שאמרתי. עברת את הזמן שמותר ובגלל הסיבה הזו, הפקודה שלך לא בתוקף. עכשיו בגלל שאני לא רואה שום סיבה שהאשכול הזה ישאר פתוח משום שבשבילך הוא רק עוד אשכול שבו ניתן להתחכם, אנעל אותו. מקווה שסיפקתי לך תשובה! המשך ערב נעים. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.