בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 1 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: בינקוש תאריך הגשת ההצעה: 1.10 הצעה לשרת: Deatmatch(?) פירוט על ההצעה: פתיחת שרת חדש, deathmatch FFA מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה שלי טובה מכיוון שאני רואה את זה בהמון קהילות אחרות וזה די ממכר, אפשר להתאמן ולהעביר שעות על השרת, ישנם כמה שחקנים שגם משחקים תחרותי ממש ודאט מאטץ רגיל לא יעזור אז אחד עם המון שחקנים ועוד שחקנים טובים נראלי יעזור... קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: נערך 2017 באוקטובר 1 על ידי Binkeys קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bivasroei 46 פורסם 2017 באוקטובר 1 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות תפתח סקר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באוקטובר 1 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות היה פעם ולא הצליח .... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוקטובר 1 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 4 דקות Y9rin אמר: היה פעם ולא הצליח .... היה פעם ולא הצליח אני לא חושב שזה יקרה עוד פעם... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 1 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 23 דקות NadavOhana אמר: היה פעם ולא הצליח אני לא חושב שזה יקרה עוד פעם... יש קהילה בחול ממש גדולה שמתבססת כולה על דאט מאץ FFA עם פלגינים מטורפים שאני בטוח שהמתכנת המוכשר יכול לעשות... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jacob 69 פורסם 2017 באוקטובר 1 Jacob מורחקים Jacob 69 224 הודעות רק בגלל שאתה רושם "נודר" אין פה אפילו סיבה לכבד את הסקר הזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2017 באוקטובר 1 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני 6 דקות Jacob אמר: רק בגלל שאתה רושם "נודר" אין פה אפילו סיבה לכבד את הסקר הזה באת לצאת עליו ? רושם בשביל הצחוק ויוצאים עליו, דרך הגב הצעה יפה. הצבעתי כן צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 באוקטובר 2 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות הצבעתי לא ... כי פשוט זה לא יעבוד יש מלא שרתים אחרים שפשוט משתמשים בהם :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 2 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות well? @Spok3y @WackThat @Quicky קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באוקטובר 2 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות פעם ניסינו לפתוח שרתים כאלו הם פעלו די המון זמן והיו בהם 0 איש כל יום, לא חושב שזה ישתנה אם נפתח עכשיו. אבל יש לנו רעיונות לשרת שאולי נפתח בקרוב, עוד משהו? או שאפשר לנעול? סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוקטובר 3 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות תנעל כפרע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 באוקטובר 3 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות (נערך) ננעל :) נערך 2017 באוקטובר 3 על ידי !! ! !Sini Katan! ! !! שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.