Agento 63 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 29 Agento משתמש רשום dank memes 63 259 הודעות יום כיפור קרב ובא, אנשים רבים עושים טעויות ומבקשים מחילות. ביום החשוב הזה, חשוב לי מאוד לבקש סליחה. אני רוצה לבקש סליחה אם פגעתי, חטאתי, שיקרתי, העלבתי, אם גרמתי לויכוחים טיפשיים ולרגעים מיותרים. נשאיר את כל הזיכרונות והמעשים הרעים בשנה הקודמת לה וניכנס מלאים כוונות טובות ומעשים הרבה יותר טובים בשנה החדשה. מקווה שתקבל/ו את מחילתי. אני מאחל לכולם בלי יוצא מן הכלל גמר חתימה טובה וצום קל! הלינק הזה לא עושה כלום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בספטמבר 29 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות העתק הדבק גם לך ידידי היקר :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Kayran 4 פורסם 2017 בספטמבר 29 Kayran חדש/ה ב־YourGame Elad 4 21 הודעות צום קל ומועיל חבר! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 29 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות צום קליל לכולם אתה בחור טוב לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 29 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות צום קלללללללל צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Pain 17 פורסם 2017 בספטמבר 29 Pain משתמש רשום --- 17 136 הודעות צום קל. אדמין ב: CS:GO Fun ליצור איתי קשר: TeamSpeak: ツ Pain ツ Discord: ツ Pain ツ #4139 Steam:http://steamcommunity.com/id/PainsPower קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו