ijo 329 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 29 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות שלום לכולם, יום כיפור הגיע כמו בכל שנה ולדעתי, זאת ההזמדנות הטובה ביותר לחשבון נפש, חשבון בין האדם לעצמו, חשבון בין האדם לחברו וחשבון בין האדום למקום. חשוב לי להגיד שגם מי שלא צם יכול ורצוי, לדעתי, שינצל את הזמן הזה לחשבון נפש. שיקח לעצמו לפחות שעה מהיום הזה ופשוט ישב עם עצמו ויחשוב על השנה שעברה, על כל הטעויות שעשה, מה ניתן לעשות בכדי לכפר על הכל ומה אפשר לעשות בכדי להפוך לבן אדם טוב יותר מהשנה שחלפה. רציתי לבקש בהזדמנות זו סליחה מכולם במידה ופגעתי בהם בדרך כזו או אחרת, תדעו שלא הייתה לי שום כוונה לפגוע ואני באמת מאחל רק טוב לכולם. בנוסף, אאחל צום קל ומועיל לכל מי שצם וגמר חתימה טובה ושבת שלום וכולנו. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Kayran 4 פורסם 2017 בספטמבר 29 Kayran חדש/ה ב־YourGame Elad 4 21 הודעות צום קל ומועיל! גמר חתימה טובה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 29 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות צום קל ילדודס! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Allison 582 פורסם 2017 בספטמבר 29 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות Cool story bruh Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו