יששכר טריאקי 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 27 יששכר טריאקי חדש/ה ב־YourGame ישש 16 25 הודעות כמו שכולם כבר יודעים יום כיפור מתקרב ולחלק מהאנשים קשה לצום אז הנה לכם מתכון שישאיר אתכם שבעים לכול כיפור ויהפוך את הצום שלכם ליותר קל המצרכים : ל- 20 סופגניות קטנות: 3 כוסות קמח מנופה (חייב שהיה מנופה טוב טוב בלי גושים) 25 גרם שמרים טריים 4 כפות סוכר (אפשר חמש איך שאתם אוהבים) כפית מלח 2 ביצים 3 כפות שמן ( ממליץ לשים 8 מכיוון שזה תחליף לנוזל ככה שלא תהיו צמאים) 2 כפיות קוניאק כפית קליפת תפוז מגורדת 1-3 כוסות מים ( אפשר 4 אם אתם אוהבים) שמן קנולה לטטיגון כוס קיבה אדומה כוס אבקת סוכר.. אופן ההכנה: עכשיו שיש לנו את כל המצרכים ניגש לעניינים ונכין לנו סופגניות מתוקות ועסיסיות 1.מניחים את הקמח בקערת מערבל. מוסיפים שמרים וסוכר, מערבבים קלות ומוסיפים מלח. 2.יוצרים גומה במרכז ומניחים בה ביצים, שמן, קוניאק וקליפת תפוז. 3.מערבלים באיטיות ומוסיפים בהדרגה מים. לשים עד קבלת בצק אחיד הניתק מדפנות הקערה. 4.מכסים ומשהים במקום חמים להתפחה כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו. 5.מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס קטנה, מעצבים לכדורים ומשהים להתפחה במקום חמים כ-20 דקות, עד שהסופגניות מכפילות את נפחן. 6.מחממים שמן לטיגון עמוק ומחליקים כמה סופגניות לשמן, כשצדן התפוח כלפי מטה (כך יתפחו מיד גם בצד התחתון). מכסים את הסיר ומטגנים כדקה. מסירים את המכסה, מטגנים דקה נוספת והופכים את הסופגנייה – לקבלת הפס הלבן מסביב. 7.מוציאים לנייר סופג, ממלאים בריבה בעזרת מזרק או שק זילוף ובוזקים מעל אבקת סוכר. 8. ואז אוכלים שעה לפני כניסת כיפור וזהו אתם תהיו מסודרים לכול כיפור יום טוב לכולם כאן היה יששכר השף צום קל לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זה כשר? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
יששכר טריאקי 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 27 יששכר טריאקי חדש/ה ב־YourGame ישש 16 25 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: זה כשר? בטח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gibor 47 פורסם 2017 בספטמבר 27 Gibor YourGame Advanced Liel 47 151 הודעות ואם אני טבעוני? יש מתכון לטבעונים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
יששכר טריאקי 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 27 יששכר טריאקי חדש/ה ב־YourGame ישש 16 25 הודעות לפני כעת Giborita אמר: ואם אני טבעוני? יש מתכון לטבעונים? לצערי לא, אבל אתמול פרסמתי מתכון מדהים שיספק אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 2 דקות יששכר טריאקי#אנילאמשחקבקקי אמר: בטח תודה שף יששכר טריארק#אנילאמשחקבקקי אני יכין את זה בסוכות לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gibor 47 פורסם 2017 בספטמבר 27 Gibor YourGame Advanced Liel 47 151 הודעות וואי אחי פצצה! חבל רק שאני לא גר בנס ציונה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 פורסם 2017 בספטמבר 27 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות לפני 8 דקות יששכר טריאקי#אנילאמשחקבקקי אמר: כמו שכולם כבר יודעים יום כיפור מתקרב ולחלק מהאנשים קשה לצום אז הנה לכם מתכון שישאיר אתכם שבעים לכול כיפור ויהפוך את הצום שלכם ליותר קל המצרכים : ל- 20 סופגניות קטנות: 3 כוסות קמח מנופה (חייב שהיה מנופה טוב טוב בלי גושים) 25 גרם שמרים טריים 4 כפות סוכר (אפשר חמש איך שאתם אוהבים) כפית מלח 2 ביצים 3 כפות שמן ( ממליץ לשים 8 מכיוון שזה תחליף לנוזל ככה שלא תהיו צמאים) 2 כפיות קוניאק כפית קליפת תפוז מגורדת 1-3 כוסות מים ( אפשר 4 אם אתם אוהבים) שמן קנולה לטטיגון כוס קיבה אדומה כוס אבקת סוכר.. אופן ההכנה: עכשיו שיש לנו את כל המצרכים ניגש לעניינים ונכין לנו סופגניות מתוקות ועסיסיות 1.מניחים את הקמח בקערת מערבל. מוסיפים שמרים וסוכר, מערבבים קלות ומוסיפים מלח. 2.יוצרים גומה במרכז ומניחים בה ביצים, שמן, קוניאק וקליפת תפוז. 3.מערבלים באיטיות ומוסיפים בהדרגה מים. לשים עד קבלת בצק אחיד הניתק מדפנות הקערה. 4.מכסים ומשהים במקום חמים להתפחה כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו. 5.מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס קטנה, מעצבים לכדורים ומשהים להתפחה במקום חמים כ-20 דקות, עד שהסופגניות מכפילות את נפחן. 6.מחממים שמן לטיגון עמוק ומחליקים כמה סופגניות לשמן, כשצדן התפוח כלפי מטה (כך יתפחו מיד גם בצד התחתון). מכסים את הסיר ומטגנים כדקה. מסירים את המכסה, מטגנים דקה נוספת והופכים את הסופגנייה – לקבלת הפס הלבן מסביב. 7.מוציאים לנייר סופג, ממלאים בריבה בעזרת מזרק או שק זילוף ובוזקים מעל אבקת סוכר. 8. ואז אוכלים שעה לפני כניסת כיפור וזהו אתם תהיו מסודרים לכול כיפור יום טוב לכולם כאן היה יששכר השף צום קל לכולם נשמע כמו מעדן אני בטוח יכין לי ביום כיפור Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בספטמבר 27 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות חחחחחחח תפתח מסעדה ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
יששכר טריאקי 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 27 יששכר טריאקי חדש/ה ב־YourGame ישש 16 25 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: תודה שף יששכר טריארק#אנילאמשחקבקקי אני יכין את זה בסוכות אין בעד מה , תעדכן אותי איך יצא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
יששכר טריאקי 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 27 יששכר טריאקי חדש/ה ב־YourGame ישש 16 25 הודעות לפני כעת Y9rin אמר: חחחחחחח תפתח מסעדה ! יום אחד :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 27 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אני לא אוהב סופגניות יש משהו אחר? חוץ מ הסטייק צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
יששכר טריאקי 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 27 יששכר טריאקי חדש/ה ב־YourGame ישש 16 25 הודעות לפני כעת gu4rdian(אח בלב) אמר: אני לא אוהב סופגניות יש משהו אחר? חוץ מ הסטייק יש לי מתכון בראוניז מדהים אתה מוזמן לפנות אלי בטים ספיק של הקהילה או בהודעה פרטית בפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2017 בספטמבר 27 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות צריך לתת לך פינה יומית שאתה מפרסם מתכונות :D וואו, נשמע פשוט מדהים צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
יששכר טריאקי 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 27 יששכר טריאקי חדש/ה ב־YourGame ישש 16 25 הודעות לפני כעת ElectroWater אמר: צריך לתת לך פינה יומית שאתה מפרסם מתכונות :D וואו, נשמע פשוט מדהים חחחח אולי באמת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו