רענן הזמר / סופרסטאר(בןאל) 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 26 רענן הזמר / סופרסטאר(בןאל) חדש/ה ב־YourGame רענן 9 7 הודעות שם מגיש התלונה:♚GetBrif♚ SteamID:STEAM_0:0:163811817 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:אני קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/id/GetBrif תאריך המקרה:תמיד תיאור המקרה:היי חברים יקרים וקהילה אהובה אני כבר חודשים מרגיש רע עם זה שאני עושה בעיות בשרתים בטים ספיק ובכל מקום אפשרי אני לא מקבל עונשים בגלל שאני לא מחמיר ואני ממש רוצה להיגמל מזה זה רק יועיל לקהילה המדהימה הזאת! בבקשה אני מבקש זה יעזור לי ללמוד ולהעריך אם אתה יכולים לתת לי איזה באן לשבוע תודה תודה תודה אני עושה יותר מידי בלגן בשביל לשחק בחופשי אני יקבל באן וילמד לא לעשות בלגן. תודה GetBrif הוכחות תומכות:בבקשה הערות:פליז זה רק יעזור לקהילה המדהימה הזאת נעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 5 2 הצג חתימה דווח שיתוף
רענן הזמר / סופרסטאר(בןאל) 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 27 רענן הזמר / סופרסטאר(בןאל) חדש/ה ב־YourGame רענן 9 7 הודעות אני מבין שגם שאני מנסה לעזור לקהילה המקסימה הזאת אני מקבל סינון נעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quicky 104 פורסם 2017 בספטמבר 27 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות (נערך) תגיד לי, אתה עושה צחוק? מתחזה לשחקן ופותח תלונה מיותרת, קיבלת אזהרה בפעם הבאה שתעשה את זה העונש יהיה חמור יותר ננעל. נערך 2017 בספטמבר 27 על ידי Quicky קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 בספטמבר 28 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לך לטיפול פסיכיאטרי, גם זה אני לא בטוח שיעזור לך.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.