עבור לתוכן

פרויקט נחשון, כדאי?

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול בינקי הגבר
  • יובל
  • 565
  • 3.1k הודעות

אז אהלן כולם, שמי יובל ואני בכיתה י' בכיתה מדעית :) הייתי פותח את האשכול בפורום לימודים אבל אין (מה שלפי דעתי די הזוי אבל לא על זה באתי לדבר). נגיע לנושא, ישנו בארץ פרויקט שנקרא פרויקט נחשון, בקצרה מה זה? פרויקט נחשון זהו פרויקט לנוער בכיתות י'- יב' שבא לעזור לנוער לשפר/ לשמר את ציוניו של הילד. כיצד? סטודנטים מצטיינים מהאוניברסיטאות המובליות בארץ נבחרים בקפידה בכדי להעביר את אותם השיעורים הפרטיים. כל התענוג יעלה לכם רק 200 שקל לשנה שאם להשוות את זה למורה פרטי רגיל זה מחיר די מצחיק, בכל שבוע יהיה לכם שעה וחצי, אתה וחבר או שניים תוכלו להיות ביחד בשיעורים בנושאים: אנגלית, מתמטיקה, פיזיקה, כימיה וביולגיה (כימיה וביולוגיה מכיתה יא'). אז עכשיו לסיבה שלשמה באתם, האם כדאי ללכת, אם תשאלו אותי ברור! 200 שקל לשעה וחצי בשבוע לכל השנה זה מחיר מגוחך ולפי מה שהבנתי הפרויקט ממש ממש עוזר, אז מה עושים? נרשמים דרך האתר שלהם, יש לכם עד יום שישי בבוקר להרשם, אני לא יודע מה איתכם אבל אני וחבר שלי כבר נרשמנו.

מקווה שעזרתי ;) 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 4
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ZeNoam
  • נועם
  • 390
  • 3.7k הודעות
לפני 8 שעות Binkeys אמר:

אז אהלן כולם, שמי יובל ואני בכיתה י' בכיתה מדעית :) הייתי פותח את האשכול בפורום לימודים אבל אין (מה שלפי דעתי די הזוי אבל לא על זה באתי לדבר). נגיע לנושא, ישנו בארץ פרויקט שנקרא פרויקט נחשון, בקצרה מה זה? פרויקט נחשון זהו פרויקט לנוער בכיתות י'- יב' שבא לעזור לנוער לשפר/ לשמר את ציוניו של הילד. כיצד? סטודנטים מצטיינים מהאוניברסיטאות המובליות בארץ נבחרים בקפידה בכדי להעביר את אותם השיעורים הפרטיים. כל התענוג יעלה לכם רק 200 שקל לשנה שאם להשוות את זה למורה פרטי רגיל זה מחיר די מצחיק, בכל שבוע יהיה לכם שעה וחצי, אתה וחבר או שניים תוכלו להיות ביחד בשיעורים בנושאים: אנגלית, מתמטיקה, פיזיקה, כימיה וביולגיה (כימיה וביולוגיה מכיתה יא'). אז עכשיו לסיבה שלשמה באתם, האם כדאי ללכת, אם תשאלו אותי ברור! 200 שקל לשעה וחצי בשבוע לכל השנה זה מחיר מגוחך ולפי מה שהבנתי הפרויקט ממש ממש עוזר, אז מה עושים? נרשמים דרך האתר שלהם, יש לכם עד יום שישי בבוקר להרשם, אני לא יודע מה איתכם אבל אני וחבר שלי כבר נרשמנו.

מקווה שעזרתי ;) 

תודה על הפרסום,

אם זה רק 200 שקל אז בטוח יש איזה קאץ.

לא יתנו לכם ב 200 שקל שעה וחצי בשבוע במשך שנה רק בשביל 200 שקל.

זה דעתי אבל די בטוח שיש קאץ.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול בינקי הגבר
  • יובל
  • 565
  • 3.1k הודעות
לפני 14 דקות ElectroWater אמר:

תודה על הפרסום,

אם זה רק 200 שקל אז בטוח יש איזה קאץ.

לא יתנו לכם ב 200 שקל שעה וחצי בשבוע במשך שנה רק בשביל 200 שקל.

זה דעתי אבל די בטוח שיש קאץ.

אין קאץ, זאת תוכנית שפועלת בכל הארץ אתה בוחר עוד חבר או שניים מהכיתה ואתה לומד איתם שיעור פרטי של כשעה וחצי בשבוע עם סטודנט מצטיין מאחת האוניברסיטאות ב200 שקלים לשנה :)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ZeNoam
  • נועם
  • 390
  • 3.7k הודעות
לפני 6 שעות Binkeys אמר:

אין קאץ, זאת תוכנית שפועלת בכל הארץ אתה בוחר עוד חבר או שניים מהכיתה ואתה לומד איתם שיעור פרטי של כשעה וחצי בשבוע עם סטודנט מצטיין מאחת האוניברסיטאות ב200 שקלים לשנה :)

לא יודע, נשמע לי קצת מגוחך.

השאלה זה באמת מי יצר את זה, אם זה לא המדינה

אז יש סיכוי שאין קאץ.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות

שמע אני בנחשון פעם בשבוע בפיזיקה לדעתי זה סבבה אחלה מדריכים בחשבון לא ממליץ ממליץ לקחת מורה פרטי עדיף... ודרך אגב 200 שקל זה כי הם עמותה אתה יודע... אלה שמלמדים אותך הם סטודנטים שמקבלים את התואר ע"י זה שהם מלמדים אותך אין פה משהו שקשור לכסף זה משהו כדי לעזור לך. 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

מנהלי הפורום

בפורום זה אין מנהלים